pa sta se cudite hbt... zene razmisljaju na tri nacina... srcem, mozgom i macom... za prvo treba imati emocionalnog iskustva dok drugo postoji samo na papiru...znaci, sta nam ostaje....
ostaju vam mace..
Večnost je čista sadašnjost.
A ribice ?
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
pa ja bih vam baš rekla šta vam ostaje, al sam mnogo fina..
Večnost je čista sadašnjost.
Pa kaži nam i mi smo mnogo fini Razumećemo se
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ja sam i rekla, ne treba iritirati i gađati u centar namerno osobu. To ni ja ne volim. Ako je neko u nekom trenutku besan, nećeš mu tada sve reći. Kada se strasti slegnu tada polako reci sve ono što želiš.Ako te neko sa namerom iritira, onda i nemaš šta da tražiš sa tom osobom, jer ćete uvek ratovati...
Ja kao ''psiholog''...
Ja se slatko nasmejem kada pročitam poneki tvoj komentar..
Otišla bih ja i pre nego što bi taj neko pokušao poljupcem da leči šamare...Ma agresivnost i silu ne podnosim...Niti je primenjujem...
joooooooooj ništa lepše kad te neko dobro nalema
što tada ljubav pršti na sve strane
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Da rezimiram šta sam naučila iz ove teme...
Da nije loše ''šljepnuti'' po gooozi....
Kad te neko u startu udari da odmah uzvratiš, jer posle može da te svaki dan bije po ušima.
Ako te jednom udari, nije strašno...ali ako te udari sledeći put..onda je to zrelo za beg...
Da neki ne bi prevazišli ni taj prvi šamar (kao na primer ja)...
Da treba krotiti muškarce, jer oni to vole...
Da žene izazivaju šamar, jer su valjda nadrndane...
Da žene misle ''macama'', a muškarci valjda ''kucama''...
Da li šamar zaboli i onog ko ga i udari ili taj to hladno ''pljesne''...Ima li tu griže savesti...
Ma ne...,muškarci misle ako oni misle iz nekih drugih pravaca, da to i žene čine...
Ne ide to tako..Žene su racionalnije....
Sponzoruše upravo koriste muško ne razmišljanje mozgom....
Ponekad mi vas je i žao...
Samar je ruzan, medjutim neke zene kao da vole da budu samarane, ne umeju drugacije.
Takvima treba samar i onda su mirne, cak i vise postuju muskarca.
Druge (one razumnije, osecajnije) naravno da ne vole samar onda kad sve ljudski moze da se kaze, medjutim svaka ce zena vise ceniti i samar, nego nereagovanje u datom trenutku. Onda dolazi trenutak kada mukarac prestaje da se ceni, pa moze doci i do samaranja od strane zene,a to je tek ruzno i pogresno.
Ja sam 2 puta osamarila muskarce, ali nije mi uzvraceno jer je samar bio potpuno opravdan. Da li ih je "bolelo" - ne znam i ne verujem jer je to bila moralna pouka.