Status :
Registrovan : Dec 2010
Pol: 
Re: Od šamara boli srce ili obraz ?

Prvobitno napisano od
Sagacity
Slažem se sa tobom.
Mislim da se to dešava u situacijama kada neko nema ''kočnicu'' svog besa. Poznajem devojku koja je dobila šamar od tri različita muškarca. Ili je ona nesrećna jer nailazi na takve ili je problem u njoj da histeriše do te mere da nekog iritiranjem izazove na udarac..To stvarno ne znam.
Inače, imam drugaricu iz škole, koja je uvek bila svađalica i sećam se u gradu ispred jednog kafića, ona udari dečku hladno šamar, on joj uzvrati, uzeše se za ruke i odoše kao da ništa nije ni bilo...

Možda ona namerno bira takvu vrstu muškaraca, tzv. "frajere" pa dobija stalno šamare kao posledicu ponašanja koje ide u paketu sa njihovim profilom. Kod muškaraca, fizički obračun žena može da izazove histerisanjem, pravljenjem scena na javnom mestu, pojedinim ciljanim uvredama na račun muškarca, tako nekim specifičnim vrstama ponašanja. Mada nikada tako ne bi trebalo odreagovati, jer žena koja se tako ponaša, sve sama o sebi govori i o tome koliko je ona pogrešna osoba za toga muškarca, momentalni razlaz u takvim situacijama je uvek najbolje rešenje.
Slično sa sličnim ide, tako i u slučaju ovo dvoje što su razmenili šamare pa otišli zajedno dalje, ima takvih slučajeva dosta, valjda uživaju da se uzajamno šamaraju, šta ćeš, nemamo svi iste užitke
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow​