šamar ne može tek tako da se desi.
ako je neko afektivan, to sam ja.
a ako ja mogu da se iskontrolišem, može svako.
dešava se da polomim nešto.
šamar ne može tek tako da se desi.
ako je neko afektivan, to sam ja.
a ako ja mogu da se iskontrolišem, može svako.
dešava se da polomim nešto.
naravno.
al dobro, sve je to deo scenaria..ko voli, nek izvoli..![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
O čemu pričate..
Pa svi mi ovde bi bili u stanju da ubijemo, a ne da ošamarimo nekoga.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Da polomiš nešto...šta....
Slažem se sa tobom. Pogotovo ako nekog voliš, šamar nije nešto što ti pada na pamet.
Mada ima veza koje su pod nekom tenzijom.Ono kao vole se, ali se non-stop svađaju, pa im poneki udarac dođe kao neka vrsta adrenailna, koja pojačava strast. Ima svega...
sve može da se reši bez udaraca. bili to partnerski odnosi, ili deca...
možemo da ubijemo, možemo i da odemo... jedno je proizvod afekta, drugo razmišljanja, uglavnom.
niko nije vredan robije, kojice. i nije uopšte diskutabilno da li smo u stanju.
pa ti mozes da tvrdis za sebe kojice, i slobodno ti..
partnera ne da ne bih ubila, nego ni osamarila..prosto, nije prihvatljivo mom senzibilitetu.
kad su u pitanju deca, i njihova bezbednost..ne znam sta bih bila u stanju da uradim osobi koja bi ih ugrozila.
ali ovo, ljubav,strast, blabla..pa zbog toga nesto kao ovo ono?
jok. ja se lepo povucem u svoje separe i patim ko patika. odem. ne ubijam, i ne samaram..a ako nanjusim taki gen kod partnera, bezim kolko me noge nose..
alo bre, ako njega ukokas, a ti odes na robiju, ko ce decu da dize?
jel moze malo mozak, ne samo hormoni..
pri tom, "neuracunljivost" nikad nije izazvana ljubavlju.
ljubav ne poznaje posesivnost, ne poznaje potrebu da se dominira, ne poznaje nasilje uopste..
cela ta prica ima veze sa sujetom, sa deformisanom licnoscu..sa svim vise, nego sa ljubavlju..
Ja za sebe tvrdim da sam ljucko biće.Za tebe ne mogu, naravno.
Oklen znam, možda si robokap.![]()
biti ljudsko bice, ne znaci biti nasilan.
ili mozda znaci?
u pravi si, realno. posmatrajuci istoriju ljudskog roda.
mozda ja i nisam ljudsko bice..
dobro, kazi mi , da me malo uputis..sta bi to konan treba da uradi, da se ti odlucis da ga..koknes?![]()
ja nisam rekla da sve znam, ti si to rekla-da znas sigurno da je svako od nas sposoban da ubije partnera..
a cim diskusija krene u pravcu koji ti se ne svidja, krenes u licne karakterizacije..
na prethodnoj strani si pisala kako mozes navesti konana da ti opali samar, i da tacno znas nacin.
znaci, savrseno si svesna odnosa izmedju uzroka i posledica..
a sad mnogo ne znaš..
odluči se, znaš ili ne znaš..
ne znam..
Izvini molim te što sam išta komentarisala.![]()
Dobila, ali zbog specifičnih okolnosti reći ću da nalazim opravdanje za učinjeno....jeste možda glupo s moje strane, ali tako je.
Naravno da boli, kao i svaki udarac, samo je bitno šta boli. I to se nikad ne zaboravlja, pa pretpostavljam da i boli zauvek. Nisam uzvratila jer jednostavno nisam takva, nikada to ne bih uradila.Naravno ukoliko pričamo o nečemu što se desilo jednomako se desi dvaput ima da ga nema
jer ako se ponovilo i drugi put ponoviće se još milion puta. Fool me once shame on you, fool me once shame on me.
Ne zanima me taj gore pomenuti odnos u kom ima "pomalo mržnje iz strasti"..bljak...ne znam kako se mogu mržnja i ljubav mešati uopšte, ili voliš ili ne voliš i kraj. Niti sam od onih koji iritiraju do te mere da ih neko udari ili isprobavaju gde su granice, ne vidim šta je tu poenta, zašto sebi komplikovati život toliko.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sarmice, čini mi se da si ti taj šamar prilično dobro prebrodila...E sada ne znam da li uopšte udarac može imati opravdanje. Ali ti najbolje znaš šta se desilo. Slažem se, svaki dalju udarac je već ''ima da ga nema''...
Spadam u hiper-emotivce. Mislim da doživim tako nešto, da bih emotivno umrla....Bolelo bi me iz sve duše, ali znam da ni taj jedan šamar ne bih oprostila sigurno..Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne praštam. Ne može se čovek nikada zareći..Nikada se ne zna šta će biti sutra..Ali sada iz ove pozicije tako razmišljam...
Sećam se, kada sam davno bila u jednom kafiću, do stola do nas sedelo je omanje društvance...Videlo se da je jedan par bio u razgovoru...Izašli smo iz kafića, njih dvoje su već bili van...Raspravljali su se. I samo odjednom, udari dečko devojci dva šamara...Uhvati je jako za ruku i odoše...
To su stvari koje meni nisu jasne..![]()
Kako ti nije jasno ?
Ko se bije taj se voli, pa to još iz detinjstva se provlači, dokazali su ljubav jedno drugome, dao joj je nekoliko šamara gratis, a ona je uprkos tome ostala sa njim, pokazala mu da ih ništa rastaviti ne može
E to se zove ljubav, a ne k'o danas, malo je šljepneš ona odma' beži i kreči kako dobija batine![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow