Zna li neko efikasan nacin da se krtica istera iz dvorista? Vec godinu dana moja prijateljica muke muci sa krticom, prokopala joj je ceo travnjak, nikako ne moze da je se otarasi.
Zna li neko efikasan nacin da se krtica istera iz dvorista? Vec godinu dana moja prijateljica muke muci sa krticom, prokopala joj je ceo travnjak, nikako ne moze da je se otarasi.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nikako.
mora da je sačeka i nabode.
Pa.. ako ima vode za bacanje, neka ugura crevo u rupu koju je krtica
iskopala i zaboravi da je pustila vodu..
Ili nek pozajmi od nekoga terijera. Oni su smrt za krtice.
Večnost je čista sadašnjost.
Nek sipa u svaki krtičnjak malo nafte. Najbolje bi bilo i da posle gurne natopljenu krpu, što dublje može...
Ako pritom i zapali tu naftu eto veselja za krticu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
probala je i sa vodom i sa naftom, ali bez uspeha, jedino nije zapalila krpu, eto to moze da proba.. stvarno joj je dvoriste unisteno, a toliko je truda ulozeno da lepo izgleda, stvarno zalosno hvala
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Moj tata je jedno vreme imao nekog malog smešnog terijera. Taj je tamanio
krtice ko lud. Skoro pa da nije morao da ga rani.. idealno kuče za piroćance...
Večnost je čista sadašnjost.
ahaha kojice bre nemoj da si morbidna ))))))))))
Ja sam cula da ricinus kad se posadi rasteruje krtice. Napravila sam rasad i posadicu ga ovih dana na kriticna mesta jer i nama krtice haos prave. Macke ih ponekad ulove, ali ne mogu se osloniti na to Moj svekar je problem resavao uz pomoc neke zamke za krtice, koja se ukopa u zemlju i on je bio zadovoljan
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
kako da je sačeka i nabode, el krticu ne ubije sunčeva svetlost čim izviri?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
kad smo vec kod krtica...
pre dve godine moj prvi komsija je kupio ne znam ni ja sta sto se bode u zemlju i preko nekih vibracija , zvukova, sta ja znam oterao je sve krtice.. a sve ih je oterao kod mene...
i meni su raskopale dvoriste, a ove moje lenje macke to dopustaju... i ova maca Stojka sto je lovila krtice pocela da fuseri
mora da si pocela da je dobro hranis, hehehe
moja tasta stavlja otrov za krtice, ja ne stavljam, smatram da nema potrebe..
ali ovo sto je moj komsija kupio i zabo u zemlju je mnogo dobra stvar... kod njega vise nema krtica... sve se preselile u okolna dvorista
sta bi se dogodilo ako bi svako dvoriste to imalo? mozda bi se krtice na kraju `navukle` na vibracije pa bi se jos i ludo zabavljale
mada, imam lokaciju u blizini na koju bih rado poslala svoju cetu krtica
ahahahahah, bila bi toloooda zurka
moracu da ga pitamkako se zove to cudo, vec sam ga pitao , ali sam zaboravio , mislim da je kupio na onom teleshopu ili tako nesto...
cek da vam kazem dok ne zaboravim, isterana je krtica i to tako sto je moja prijateljica u rupe koje je krtica napravila ubacila grancice zove i zatrpala, ne znam ko joj je to rekao, ali je ispalo delotvorno. kazu da krtice ne podnose miris zove
probacemo... mada srecom,poslednjih meces dana nema nijedne
kod mene su bas vredne, taman dok jos ima zove, da pokusam i to, hvala Cruz
probajte, pa javite, bas me zanima
našla sam poslednje pakovanje u prodavnici kod mene, gasne patrone Kerber, provereno dobro sredstvo za suzbijanje ovih napasti, ali nažalost proizvodnja je prekinuta jer je neko rešio da plasira svoj proizvod, neke granule koje ne daju nikakve rezultate
za Kerber sam čula tek nedavno od mog rođaka koji godinama sa tim uspešno rešava problem u sezoni, čovek je obišao pola Srema i pokupovao sve zalihe na koje je nailazio