Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna![]()
Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna![]()
Jel svadba pod satorom ili ce da bidne neka fensi, u nekom klubu, sa satenskim masnama na stolicama? Da znam kakvu toaletu da pripremim![]()
velika sala hotela jednog blizu koj'ce..President rekoše da se zove..tepisi su debeli,štikla komotno neće da upaNe![]()
Drago mi je zbog tebe Dirka. Znam da ti je to bila velika želja...
Ako treba neko da piše poklone i da prikuplja pare....ja sam ti baš poverljiva...eto nudim ti tu neku pomoć..A mogu da budem fina i da goste poslužim slatkim i vodom, kako red nameće..
Ne mogu baš da pevam za mikrofonom, jer mi glas nije neki...ali eto..plejbek uvek može...tu se ''ističem''...![]()
Hvala Sago
Tvoja će mi pomoć biti dragocjenajoš ako znaš da voziš limuzinu,ma mojoj sreći nikad kraja
![]()
uuuu valja se ići po mladu
nači, saga šoferira:raz_114:
ćutim![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ako bude u hotelu, ja se bojim da ce me povuci ljubav prema recepciji, posto sam ugostitelj po struci i da cu zavrsiti iza pulta deleci gostima kljuceve soba![]()
sviđa mi se limuzinaima mile da je vozi,a ti ispred njega vrši navigaciju
ipak je to moj dan![]()
:raz_114::raz_114:
ajoj umreću![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Nedo si zahtevna breal` neka, u pravu si to je tvoj dan
Sarmo, a sta ti mislis da se radi na recepciji![]()
znači,imaću mladoženju
gde sam ja u celoj ovoj prici?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.