tebe smo čekali da vidiš temu e sad,fajf je kuma i to je jedino utvrđeno,a ti sebi biraj..naprimjer da budeš djeveruša
tebe smo čekali da vidiš temu e sad,fajf je kuma i to je jedino utvrđeno,a ti sebi biraj..naprimjer da budeš djeveruša
fala
pare jedne nećeš videti
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
samo bidermajer da ne uhvatim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
imam ulogu za vas novu
evo,bićete obje(budući da me volEte je l te,od srca i tako to ) provodadžike..tražite mi mladoženju suncevampoljubim
mogla si i laksi zadatak da nam nadjes
pa ko će ako nećete vi 'nako od ajmo tutanj,na pecanje
kako napredujete ? da pisem preporuke?
Ciji potpis?
esi sigurna da oš da ti ja upecam?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Gazda javi se , Gazda javi se !!!!!
Ciji potpis?
Nedo ako se gazda ne pojavi za 10 min vencacemo te za Konana
Ciji potpis?