Nedo jesi videla ti ovaj CV..
Bandit,o kakav je to čovek!
pre svega, idealan.. kreativan...
..voli domine..
pola čovek pola DZVER..
umetnicka dusa
kuva
bastovan, specijalizovan za lijane i terase
Okopava..zaliva..navodnjava..plevi i š..al nije bitno..
šifra: žardinjero
i jednu foliju sa trijes korena paradajiz holandski..
Poseduje:
jedno tele..jedno pile..jednu sprasnu krmaču..makaže za šišanje trave.. kultivator..Mondeal..: drljaču..
dva džaka kukurruz..
Hibridni ..NS SK 40.. Kukuruz..
Treba mi ogledna parcela..da turim seme..ovo novi tip..
Večnost je čista sadašnjost.
ostadoh bez teksta..skoro savršen curriculum,samo zeru smeta što zna da radi to navodnjavanje
ali,prošao je prvi krug
za konana?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Udario junak na junaka....do tri su se dana
oružja junačka krstila..ne pobedi još ni jedan...
ne odustaju junačke grudi...nastavlja se teška borba čim se jedan od njih probudi..
u jutarnju zoru ranu..i još uvek bitke biju ...čas u njenom čas u njegovome stanu..
jel konacno pao? da spremamo one cvetice za kicenje? :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Dok se oni smisle hoce li se uzeti ili ne, kuma ce da se ugoji ko prase i nista od suknjice ondaK... man`te se navodnjavanja i ostalih skilsa, covek se uci dok je ziv
dobro,de kuma nećemo te ljutiti..
oću ja da zaradim koju paru uskoro il jok
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
tako lijena prihvati se posla i ruzmarini su tvoji komada 5000
Evo prolazi i deseti dan od udadbe ništa
A better meal than me
pet iljada svatova
puta pet-deset evrova
A better meal than me
lele, sarmo al ce se oparis, nemoj da ti mladenci traze procenat ili da platis pdv
moš da osnuješ svoj forum pa da manijak bude samo registrovani član
где си пошла с крмељиве очи