ahahaha dal je uopste spavala?![]()
ahahaha dal je uopste spavala?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a jel i na južnu moravu ima onaj lep običaj da mlada treći dan svadbe ide po vodu..
Uzne krčaj u jednu ruku, muža pod drugu ruku. I onda je muž vodi da joj pokaže gde
se ide po vodu. A za njima muzika i svatovi...
A na nekom delu puta, mangupi blokiraju put, pa mlada belo platno primakne čelu,
pokloni se tri puta i puste je da prođe.
Večnost je čista sadašnjost.
e ne znam za taj obicaj...
spema li se mlada?
ode neda preko vode..šta mi mogu mangupi kad me bandit drži za ručicu
![]()
a posle te bandit odvede u sumicu...![]()
prvo ja njega preko vode prevedem..a onda žeđ valjda i ne bude golema
ma,svejedno gdje..samo nek me vodi![]()
heheh,to ti pricam....
nije vazno ni vreme ni mesto,samo da to radite cesto![]()
četiri strane svijeta,a sve su naše![]()
jaooo bas ti zavidim
mislim, ne zavidim ti zbog bandita,nego zbog ljubavi koju gajite![]()
nedo sto s lepaaa![]()
a mozda da dodas koju papricicu u kosicisto da se zna gde se udajes
ma sva si mi lepa!
kad te gdedam tako lepo dodje mi da se i ja udam...moracu onda za sledeci rodjendan
![]()
moraćeš
a može i malo prije
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hvala kuma
hvala i tebi cruztaman za paprike
![]()
ja mislila za paradajz![]()