ahahaha dal je uopste spavala?
ahahaha dal je uopste spavala?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a jel i na južnu moravu ima onaj lep običaj da mlada treći dan svadbe ide po vodu..
Uzne krčaj u jednu ruku, muža pod drugu ruku. I onda je muž vodi da joj pokaže gde
se ide po vodu. A za njima muzika i svatovi...
A na nekom delu puta, mangupi blokiraju put, pa mlada belo platno primakne čelu,
pokloni se tri puta i puste je da prođe.
Večnost je čista sadašnjost.
e ne znam za taj obicaj...
spema li se mlada?
ode neda preko vode..šta mi mogu mangupi kad me bandit drži za ručicu
a posle te bandit odvede u sumicu...
prvo ja njega preko vode prevedem..a onda žeđ valjda i ne bude golema
ma,svejedno gdje..samo nek me vodi
heheh,to ti pricam....
nije vazno ni vreme ni mesto,samo da to radite cesto
četiri strane svijeta,a sve su naše
jaooo bas ti zavidim
mislim, ne zavidim ti zbog bandita,nego zbog ljubavi koju gajite
nedo sto s lepaaa
a mozda da dodas koju papricicu u kosi cisto da se zna gde se udajes
ma sva si mi lepa!
kad te gdedam tako lepo dodje mi da se i ja udam...moracu onda za sledeci rodjendan
moraćeš a može i malo prije
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hvala kuma
hvala i tebi cruz taman za paprike
ja mislila za paradajz