tebe smo čekali da vidiš temue sad,fajf je kuma i to je jedino utvrđeno,a ti sebi biraj..naprimjer da budeš djeveruša
![]()
tebe smo čekali da vidiš temue sad,fajf je kuma i to je jedino utvrđeno,a ti sebi biraj..naprimjer da budeš djeveruša
![]()
fala
pare jedne nećeš videti![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
samo bidermajer da ne uhvatim![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
imam ulogu za vas novu
evo,bićete obje(budući da me volEte je l te,od srca i tako to) provodadžike..tražite mi mladoženju suncevampoljubim
![]()
mogla si i laksi zadatak da nam nadjes![]()
pa ko će ako nećete vi 'nako odajmo tutanj,na pecanje
![]()
kako napredujete ? da pisem preporuke?![]()
Ciji potpis?
esi sigurna da oš da ti ja upecam?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Gazda javi se , Gazda javi se !!!!!
Ciji potpis?
Nedo ako se gazda ne pojavi za 10 min vencacemo te za Konana
Ciji potpis?
da idem da se podaĆeram![]()
Znaci za Konana ...dobro ... Kojice preuzmi dalje
pa kad zavrsis da sacekamo Lilu da venca tebe i gazdu on ume da pise pesme![]()
Ciji potpis?
ništa bez mene..![]()
Večnost je čista sadašnjost.