Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna
Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna
Jel svadba pod satorom ili ce da bidne neka fensi, u nekom klubu, sa satenskim masnama na stolicama? Da znam kakvu toaletu da pripremim
velika sala hotela jednog blizu koj'ce..President rekoše da se zove..tepisi su debeli,štikla komotno neće da upaNe
Drago mi je zbog tebe Dirka. Znam da ti je to bila velika želja...
Ako treba neko da piše poklone i da prikuplja pare....ja sam ti baš poverljiva... eto nudim ti tu neku pomoć..A mogu da budem fina i da goste poslužim slatkim i vodom, kako red nameće..
Ne mogu baš da pevam za mikrofonom, jer mi glas nije neki...ali eto..plejbek uvek može...tu se ''ističem''...
Hvala Sago
Tvoja će mi pomoć biti dragocjena još ako znaš da voziš limuzinu,ma mojoj sreći nikad kraja
uuuu valja se ići po mladu
nači, saga šoferira:raz_114:
ćutim
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ako bude u hotelu, ja se bojim da ce me povuci ljubav prema recepciji, posto sam ugostitelj po struci i da cu zavrsiti iza pulta deleci gostima kljuceve soba
sviđa mi se limuzina ima mile da je vozi,a ti ispred njega vrši navigaciju
ipak je to moj dan
:raz_114::raz_114:
ajoj umreću
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Nedo si zahtevna bre al` neka, u pravu si to je tvoj dan
Sarmo, a sta ti mislis da se radi na recepciji
znači,imaću mladoženju
gde sam ja u celoj ovoj prici?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.