Prvobitno napisano od
Raisa
ima.
A sta ako si pored tog nekog srecnija nego ikad pre,ako ti je u svemu idealan,ako ti daje sve sto ti treba,ako imate veliku ljubav?
postoje dve vrste muskaraca
a ) oni koji ebavaju okolo
b ) oni cija je priroda jednostavno takva. ovo je jako mali broj ljudi,imas i muskaraca i zena u ovoj kategoriji,ljudi koji mogu itekako da vole ali,jednostavno,priroda im nije takva da su verni. Fizicki. Opet ponavljam,jako je mali broj ovih. Tu je to ''mana''.
Vidis kako ljudi odmah se ogradjuju. Toboze kao prihvatili bi nekog bez obzira na sve ali,onda kad se ulog poveca i kad treba malo ozbiljnije stvari da prihvatis onda vecina ustruknu.
Za mene licno je ''mana'' to....ako nije fizicki veran. Koju ja,ako ga volim, ako on meni daje sve sto meni treba, cu prihvatiti. Nece biti naravno idealno ali, ponavljam,zene ( a i muskarci ) ne trebaju da se drze toga da je najveci iskaz ljubavi koju voljena osoba moze da da ta sto ne spava sa drugom. Ali uglavnom zene ne zele da budu sa takvim, a najveci razlog je jer te to potpuno ogoli,posebno ako ga volis,i treba se izboriti sa nesigurnoscu,jer nista ne boli zenu vise od saznanja da ona njemu nije fizicki jedina ( emotivno jeste,i zene ne vide koliko je to dragoceno i neprocenjivo,hebes to dal si nekom fizicki ''jedina'' to nista e dokazuje,pogotovo ne treba biti merilo za neku veliku ljubav sa njegove strane,ionako misli da hebe druge, muskarac je )
Ali isto tako ocekujem od njega moje mane da prihvati. ako ja pljackam banke, ocekujem od njega da ostane sa mnom bez obzira na tu moju ''manu''. Takvog sam shvatanja..da osobu koju volis,moras u celosti prihvatiti.
Ako on mene voli,i ja njega,ako se volimo,ako ima strasti,poverenja,sigurnosti,razumevanja, ako se pored njega osecam srecnije nego ikad pre,ako i ja njega upotpunjujem,ako smo jedno drugom najbolji prijatelji...hebes ti mene ako cu ja takvog muskarca i takvu vezu da bacim i propustim samo jer hebe druge,ne bih to sebi oprostila.