uvek mozes da prevaris partnera
za to ne postoji ni razlog, ni opravdanje
uvek mozes da prevaris partnera
za to ne postoji ni razlog, ni opravdanje
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Treba biti karakter pa uvek odbiti.
Pa nemaju svi savest Sago, sa tim se ne radja.
A ni sa karakterom.
U pravu si Wolf. Savest je nešto što se razvija još od malih nogu...Karakter je nešto što je sastavni deo nas. Imam oboje...i mnogi ljudi imaju obe osobine u sebi.
Priča je lepo rekla, da ljudi ostaju verni partneru i kada ljubav iščezne...
E tek mi to nije jasno, cemu ostaju verni ako vise nema niceg.
To je vec patologija, nije vrlina.
To je već poštovanje nečeg što su dvoje imali i ne žele to da zaborave..bar ja tako mislim..
Kapiram, al ne mozes ziveti od uspomene na nekadasnju ljubav samo da bi ostao veran proslosti.
A za to vreme zatvarati oci pred sansom za novu ljubav.
Pa da je tako kako ti kažeš, brakovi ne bi ni postojali..Život je pun izazova, ako svaki izazov prihvatiš, na šta bi taj život počeo da liči ?
Nije šansa za ljubav uvek u prednosti..Neki imaju i decu, pa ostaju zajedno zbog njih...na primer..Ima mnogo faktora koji utiču da se ostane tu gde jeste...bar ja tako mislim..
A sta da si imala partnera koji je recimo umro, ti bi ostala vecita udovica cak i ako odavno muza nisi volela?
Ovo je moj poslednji odgovor večeras na ovoj temi...
Iskreno, ne znam da li si čitao ali sam napisla na temi ''Da li se od tuge može umreti'', dosta toga upravo na kontu ovog gore što si napisao, pa da se ne ponavljam.
Ma daj, ti bi umrla od tuge.
Ok, necu vise nocas.
Vernost u ljubavi , pitanje je kad neko prestaje da bude veran i zasto.Pre ljubavi nam se desi zaljubljivanje-idealizacija neke osobe, i to je unutrasnji razlog za pocetak veze ili braka.Cesto razlog za neverstvo moze da bude razocarenje u tu idealizovanu sliku , sa druge strane moze biti i promiskuitet.Znaci ima dosta potencijalnih razloga za neverstvo, ostati veran je upravo odoleti izazovima,A od tuge moze da se umre,i nijejedno ljudsko bice umrlo od tuge.
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
tupite svi
stvari su mnogo jednostavnije, jedino kad iz neznanja ili gluposti sve iskomplikujete.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Vernost je kad ne razmišljaš o tome ........Šta je to vernost..
vernost je kad imas trebu a neka druga ti se namesta i przi i skida se i dirka te i mazi i trlja se o tebe a ti si karakter i komunista pa kazes aaaaaa jok... nema nista od opaljivanja...moz' samo da mi ga dutjqas
Naravno, zena treba da bude verna u braku, i uopste i muskarci...neka zive u mladosti tako da se "nazive" ali u braku treba biti veran, narocito je sramota za zenu kad prevari muza.
Mada sumnjam i u tog muskarca koji nije u mladosti (kao neozenjen) umeo da zivi, takav postaje ili "papucar" ili neveran, dakle, za muskarca je jos bitnije iskustvo.