Od danas je otvoren salter na kome mozete da se pohvalite svojim delima, dogadjajima ili stanjem svesti...
Izvol'te![]()
Od danas je otvoren salter na kome mozete da se pohvalite svojim delima, dogadjajima ili stanjem svesti...
Izvol'te![]()
plotarius transpareticus
Uspeo sam da odspavam jedno dva sata jutros![]()
mnogo sam lenja danas nista nisam radila........ i svesna sam da ako nastavim da lencarim prolongirace se i sutra , ......al mi bar dobro doslo
![]()
Ciji potpis?
jedem treci tanjir domace supe (konacno)i bas mi prija
![]()
plotarius transpareticus
Bila sam vredna i sređivala muziku na kompu...i bila van ceo dan i nešto čitala za posao....i...ne mogu da se setim...
Mislim da je dovoljno...![]()
da sam mnogo pametna![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja moram da vam se pohvalim da mi se apetit smanjio, jednostavno vise ne mogu da jedem koliko mi oci istu, bude mi lose![]()
ponovo imam siske...
mislim na kosu
Prešao u vožnji preko 100 km i nisam prekršio više od pet saobraćajnih pravila tokom vožnje![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
bravo..konan bi ti zavideo...
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
upravo mi se drugarica javila da je dobila posao... i to bez partijske knjizice i slicnih propozicija
![]()
plotarius transpareticus
riki i ja smo opet braca najbratskija![]()
plotarius transpareticus
od sutra sam na godišnjem odmoru![]()
где си пошла с крмељиве очи
upravo sam presla 5000 postova![]()
plotarius transpareticus