Od danas je otvoren salter na kome mozete da se pohvalite svojim delima, dogadjajima ili stanjem svesti...
Izvol'te
Od danas je otvoren salter na kome mozete da se pohvalite svojim delima, dogadjajima ili stanjem svesti...
Izvol'te
plotarius transpareticus
Uspeo sam da odspavam jedno dva sata jutros
mnogo sam lenja danas nista nisam radila ........ i svesna sam da ako nastavim da lencarim prolongirace se i sutra , ......al mi bar dobro doslo
Ciji potpis?
jedem treci tanjir domace supe (konacno) i bas mi prija
plotarius transpareticus
Bila sam vredna i sređivala muziku na kompu...i bila van ceo dan i nešto čitala za posao....i...ne mogu da se setim...
Mislim da je dovoljno...
da sam mnogo pametna
где си пошла с крмељиве очи
ja moram da vam se pohvalim da mi se apetit smanjio, jednostavno vise ne mogu da jedem koliko mi oci istu, bude mi lose
ponovo imam siske...
mislim na kosu
Prešao u vožnji preko 100 km i nisam prekršio više od pet saobraćajnih pravila tokom vožnje
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
bravo.. konan bi ti zavideo...
Večnost je čista sadašnjost.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
upravo mi se drugarica javila da je dobila posao ... i to bez partijske knjizice i slicnih propozicija
plotarius transpareticus
riki i ja smo opet braca najbratskija
plotarius transpareticus
od sutra sam na godišnjem odmoru
где си пошла с крмељиве очи
upravo sam presla 5000 postova
plotarius transpareticus