NE MOŽEMO GENERALIZOVATI ALI ...........ĆUTANJE JE ZLATO![]()
roze boja :D
generalno nista , samo trenutak moze biti pogresan
i masna kosa![]()
Prepotentnost i arogancija.
Ko je srao van rupe ....?
Kad ne znaju šta bi same od sebe,a tako ni od sveta oko sebe.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa, sad me ne nervira ništa, jer nije tumislim, moja mama....a neće ni biti dok ne ukapira da sam stigla s letovanja.
где си пошла с крмељиве очи
Kod žena me uglavnom jako nervira to što po svaku cenu one žele da budu te čija će reč biti poslednja u nekom razgovoru. Kao da je svaki razgovor mali rat...Takve žene su mi posebno iritantne jer nisam svadljiva osoba i gotovo uvek koristim kompromis kao rešenje sukoba. Ponekad se i povučem ali to nije dovoljno. Još jedna rečenica samo i dodatno spočitavanje nečega o čemu razgovora nije ni bilo...I eto razloga za novi razgovor (čitaj mali rat). Ne znači emancipacija sama po sebi dominaciju nad nekim. Na taj način se samo smenjuje patrijarhat matrijarhatom...Obično u mom slučaju to znači prekid komunikacije sa tom i takvom damom. Bilo da je u pitanju poslovni ili privatni kontakt i komunikacija...![]()
druge zene![]()
![]()
qaqo neqog moze ista da nervira kod zena osim qad su nadrqane il' u u pms-u... qad su nedoyebane... nedepilirane, qad ti qazu jutro dusho i coqiJu te pre pranja zuba... lenjosti... kasnjenja... flertovanja sa drugima...qoqetiranja sa samom sobom... telefoniranja po 2 sata.... mis' zene su blago ovog sveta i uqras prirode a vi vaqu temu![]()
draganje i slatkanje, definitivno...![]()
i pilenje ko na pilani kad je testerishesh preklopljenu a ona drechi jooos joooos........![]()
cudo nisi napisao: kod zena me najvise nervira lilu... jednom davnosi to napisaoel se secas?
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
glupost
prenemaganje
govor i gestovi kao kod dvogodisnjeg deteta
ocekivanje da ce neki muskarac sve da uradi umesto nje
lazna finoca..e, to me ubija u pojam...
A što te to nervira kad si ti žensko?![]()
pa, nisam takvo zensko, bre, kojice![]()
Pa ako nisi. One su takve, ali tebe kao ženu ne ugrožavaju.
Ja mogu da razumem da se nerviraju jadni muški koje
iskorišćavaju, al što ti?![]()