NE MOŽEMO GENERALIZOVATI ALI ...........ĆUTANJE JE ZLATO
roze boja :D
generalno nista , samo trenutak moze biti pogresan
i masna kosa
Prepotentnost i arogancija.
Ko je srao van rupe ....?
Kad ne znaju šta bi same od sebe,a tako ni od sveta oko sebe.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa, sad me ne nervira ništa, jer nije tu mislim, moja mama....a neće ni biti dok ne ukapira da sam stigla s letovanja.
где си пошла с крмељиве очи
Kod žena me uglavnom jako nervira to što po svaku cenu one žele da budu te čija će reč biti poslednja u nekom razgovoru. Kao da je svaki razgovor mali rat...Takve žene su mi posebno iritantne jer nisam svadljiva osoba i gotovo uvek koristim kompromis kao rešenje sukoba. Ponekad se i povučem ali to nije dovoljno. Još jedna rečenica samo i dodatno spočitavanje nečega o čemu razgovora nije ni bilo...I eto razloga za novi razgovor (čitaj mali rat). Ne znači emancipacija sama po sebi dominaciju nad nekim. Na taj način se samo smenjuje patrijarhat matrijarhatom...Obično u mom slučaju to znači prekid komunikacije sa tom i takvom damom. Bilo da je u pitanju poslovni ili privatni kontakt i komunikacija...
druge zene
qaqo neqog moze ista da nervira kod zena osim qad su nadrqane il' u u pms-u... qad su nedoyebane... nedepilirane, qad ti qazu jutro dusho i coqiJu te pre pranja zuba... lenjosti... kasnjenja... flertovanja sa drugima...qoqetiranja sa samom sobom... telefoniranja po 2 sata.... mis' zene su blago ovog sveta i uqras prirode a vi vaqu temu
draganje i slatkanje, definitivno...
i pilenje ko na pilani kad je testerishesh preklopljenu a ona drechi jooos joooos........
cudo nisi napisao: kod zena me najvise nervira lilu... jednom davnosi to napisao el se secas?
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
glupost
prenemaganje
govor i gestovi kao kod dvogodisnjeg deteta
ocekivanje da ce neki muskarac sve da uradi umesto nje
lazna finoca..e, to me ubija u pojam...
A što te to nervira kad si ti žensko?
pa, nisam takvo zensko, bre, kojice
Pa ako nisi. One su takve, ali tebe kao ženu ne ugrožavaju.
Ja mogu da razumem da se nerviraju jadni muški koje
iskorišćavaju, al što ti?