Pošto žene imaju svoju temu, hajde da ne zapostavimo i vas muškarce
Šta vas može nervirati na ženi...mslm, neki detalj na njoj, šminka, način oblačenja...Neke osobine koje baš ne volite ili vas užasno nerviraju...?
I tako...
Pošto žene imaju svoju temu, hajde da ne zapostavimo i vas muškarce
Šta vas može nervirati na ženi...mslm, neki detalj na njoj, šminka, način oblačenja...Neke osobine koje baš ne volite ili vas užasno nerviraju...?
I tako...
Tetovaža, za početak. Ali to je stvar ukusa.
kad ne da da je cupam za kosu dok kleci
e da mene tatoo veci bas ide na q...mis' zene nemaju nimalo stila kad to rade... ne naprave neki ukusan na skrovitom mestu pa kad ga otkrijes da da neku dozu mistike nego ga munu na obrazinu od guzce il na produzeni deo ledja pa obuku satro niske lone i tange il' ono na rame ko svarceneger hbt... il' najgore na stomak pa ne znas dal' hebes zenu il rej bredberija
dva monologa ne čine dijalog!
oduvijek je tako bilo egi
najvise to parfemisanje preterano...
lakse da napisem sta ne
"Malo sam vozila biciklo u teretani, gladovala do besvesti, i sad sam super riba.Stavim naočare, podignem nos, i svet se okreće oko mene."- Istina je malo drugačija.Takav stav kod devojaka valjda...
iako je ovo muška soba, ali da kažem - agresivnost kod žena (i devojaka) je sve češća i toliko mi ide na nerve da to nije normalno...missim na agresivnost u nastupu, a ne na fizičku agresiju.
где си пошла с крмељиве очи
jeste pričo, sve žene nešto frkću...ne smeš nikome ništa da kažeš toga nije bilo u moje vreme
a inače, ne volim preterano kinđurenje, razmaženost, neurednu kosu-nokte, prostakluk, psovke, kukanje...ne volim poređenje sa bilo čim, kim
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
prenemaganje..pravljenje od komarca magarca,od obične prehlade smak svijeta..traženje neprestalne pažnje..
e baš me nervira..dijeljenje recepata i pričanje o vremenskim prilikama kad nemaju drugih tema..i narcisoidnost i ima toga
kad sve zna najbolje
где си пошла с крмељиве очи
ništa.....ili retko ponešto.....ali malo je takvih.....ali je i to malo sasvim dovoljno