hahaaaa... tragaju za finima, a biraju lose Ja sam imala srecu da odaberem kako treba
hahaaaa... tragaju za finima, a biraju lose Ja sam imala srecu da odaberem kako treba
malo finog i malo lošeg...samo finog dosadi, samo lošeg neće...
nisi mi najbolje objasnila,al nema veze
jeste da,... i koji zna tačno koliko i kada i dokle,naravno,mora da bude fin
Si sinjora...ako se mora..
ma,nekad žele da ne znaju baš sve..da muškarac bude malo i nepredvidljiv
ja sam ti draga ..dosadan..ovaj dosledan..pa i nisam baš skroz zanimljiv..
meni je to taman
a žene uvijek žele više od onog što im se da mislim,nije li istina da znamo biti komplikovane i zahtjevne?
PA to vam je posao..tako treba... žene su pokretači svake revolicije..takoreći globalna inspiracija..
što više razmišljam sve mi je jasnije dA žene zapravo žele baš da budu inspiracija..da budu ona pokretačka snaga i da njihov muškarac(e,to baš žele)zna to prepoznati i osjetiti..
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
svasta nesto zelim... grozna sam, pretvaram se u pravu zenu...
Svaka žena želi od muškarca pravo da bira, makar taj izbor bio pogrešan za njega, ali sama činjenica da ona ima to pravo, čini njega pravim muškarcem za nju.
Obratite malo pažnju na uvodni post i postavljeno pitanje
Bidnite fine ki što jeste
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
zelim da me zagrli i privuce blizu, da mogu da spustim glavu na njegovo rame, ugrejem se i tako zaspim..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.