danas počinje evropsko prvenstvo u fudbalu
ako pratite takmičenje, molim ovde kometare, rezultate, zanimljive fotografije i još koješta...
danas počinje evropsko prvenstvo u fudbalu
ako pratite takmičenje, molim ovde kometare, rezultate, zanimljive fotografije i još koješta...
где си пошла с крмељиве очи
prvenstvo otvaraju dve utakmice. prva je poljska - grčka u 18h, a druga rusija - češka u 20.45.
u oba slučaja ću da navijam za pravoslavce
ma naravno da je to najvažnije...ali da navijam za poljake - ne mogu, pa da me ubiješ
za čehe bih mogla, ali igraju protiv rusa, tako da
ko su vam favoriti?
ko ce biti najbolji strelac prvenstva?
ko ima najlepse kopacke?
ko je najseksipilniji?
cija je zena najseksipilnija?
al ti teška pitanja
e,mene zanima samo jedna praktična stvar..u koja vremena će biti utakmice da znam da bježim iz kuće..znači,u 18,00 i ? i je l svaki dan?
da, heheh
utakmice su u 18 i 21
igraju se po dve utakmice dnevno, svakog dana druga grupa
hvala kume
to znaci kuma da si slobodna naredne dve do tri nedelje slobona u vecernjim satima..
kako ces iskoristiti to vreme?
dakle, grci izjednačili na 1:1 sa poljskom i to sa 10 igrača. volela bih da pobede poljake u sred poljske, mame mi.
pa bre ovaj karagulis omašio penal
Fudbaleri Rusije savladali su posle odličnog izdanja Češku sa 4:1 i zauzeli prvo mesto u grupi A nakon prvog kola Evropskog prvenstva koje je u petak počelo u Poljskoj i Ukrajini.
Izdanje Rusa na startu šampionata vredno je svake hvale a, za sada, i liderske pozicije u grupi A u kojoj su prethodno Grčka i Poljska odigrali 1:1.
danas na rasporedu su utakmice:
1. Holandija- Danska u 18h
2. Nemačka - Portugal u 20.45
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona izjavio je da je reprezentacija Nemačke njegov favorit za titulu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.
U grupi B je Danska senzacionalno savladala Holandiju (1:0), Nemačka u derbiju Portugalce (1:0).
Večeras igraju Španija - Italija (18h) i Republika Irska - Hrvatska (20.45).
pricalice ,svaka cast
rezultati jučerašnji utakmica grupe C:
španija - italija 1:1
republika irska - hrvatska 1:3
danas igraju reprezentacije D grupe:
francuska - engleska (18h) i
ukrajina - švedska (20.45).
Francuska - Engleska 1:1
Ukrajina - Svedska 2:1