laki muškarci.. i uopšte laki ljudi...
Haj da nađemo definiciju..
Osim što lako stupaju u seksualne odnose, imaju li ti laki ljudi još nekih zajedničkih
karakternih osobina?
I koja je to mera koja razdvaja lake od težih? Jedan krug, dva, pet..
laki muškarci.. i uopšte laki ljudi...
Haj da nađemo definiciju..
Osim što lako stupaju u seksualne odnose, imaju li ti laki ljudi još nekih zajedničkih
karakternih osobina?
I koja je to mera koja razdvaja lake od težih? Jedan krug, dva, pet..
Večnost je čista sadašnjost.
Meni se čini da su ti "laki" poprilično glupavi
Nekako mi logično, da imaju mozga ne bi išli od jednog do drugog. Ajd' one sponzoruše, one to rade kao smišljeno, ali i ta čim progovori jasno ti je u kom grmu leži zec
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Zar nisu spomzoruše teže od ovih običnih... ipak se tu treba otvoriti za neke fensi
izlaske, poklončiće...
joj, ima lakih a udatih
i ne zvuče glupavo kad ih slušaš i ako apstrahuješ činjenicu da na angro vara muža - rek'o bi čovek da je to naj naj žena. oklen znam....
lično sam glupa za takve stvari i nemam pojma da definišem lake osobe.
где си пошла с крмељиве очи
Prostitutke bi mogli da definišemo kao najteže.. dok ne platiš nema..
A better meal than me
Kažu da ''lake'' nemaju karakter...
Za vreme studiranja poznavala sam jednu ''laku''...Sama je prilazila i pitala ''hoćeš ti da spavaš sa mnom''...Za dve godine koliko sam je poznavala, a bile smo na istom smeru, imala je tri veze i sa svakim od muškaraca je živela po nekoliko meseci, a u međuvremenu je imala i ovih pitanja gore koje sam pomenula...Ono što je najinteresantnije, svaki od te trojice je patio za njom i tražio od nje da nastave vezu...
Razlika između ''lakih'' i onih drugih je, što ''laka'' ide nagonski bez razmišljanja. Zadovolji svoju potrebu i ide dalje....E sada i tu ima raznih profila ''lakih'' ...lake koje se lako ''emotivišu'' sa svakim ko ima novca i one kojima ništa nije bitno sem da je muškog roda...
E sad, kada su u pitanju ''laki'' muškarci...Mislim da je svaki ''lak'', ako mu se ponudi neka...skoro da nema tog koji bi odbio ženu koja mu se nudi...
Čast izuzecima....
heheheh, seko... za muskarce si potpuno u pravu... ali.. naravno, zavisi i sta se nudi...
nikad ne uportebljavam izraz "lak muskarac" ili "laka zenska" , jednostavno ljudi imaju potrebu, ili im se namesti momenat... pa bude "zasto da ne?"
ne verujem da su ljudi koji su okarakterisani pridevom "lak" manje pametni od drugih......
a kako razlikovati težu osobu od one koja baš i nije sigurna da joj se dopadate..
ili laku od ludo zaljubljene..
Kakve veze ima laka i ludo zaljubljena žena
lepo pitanje....
treba prepustiti taj odgovor emocijama i hemiji...
i ovaj kojca svašta pita
meni se čini ponekad da se i po postovima može videti ko je težak a ko jok
A better meal than me
sarmice, sta mislis, da li sam ja tezak ili lak?
ma ja sam preterala 60 kg, ćuti:raz_114:
A better meal than me
hvala
A, taman se ponado da je tema 42kg sa sve krevet sto b' ja reko kratkotrzajna za baratanje, kad ono vi o karakteru...
Jose something I forgat to told you Slopo Rodriguez have a gun!
Tzv.lake zene su one koje napadaju tudje muskarce (muzeve ili momke) jer ne umeju da odaberu same.
Takodje i one koje (pre)cesto menjaju partnere.
Ali lako je reci i osuditi, "upreti prstom" na nekog, teze je razumeti njihove motive, verovatno da kriju nesto, neki poremecaj.