Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: In an open relationship
tako je-tako nesto treba iskusiti,i neko ko nije prosao to stvarno ne bi mogao tako olako da komentarise.Obicno rezim u sebi kada cujem,doduse,jer znam u 80 posto slucajeva da je par u otvorenoj vezi zbog muskarca :rolleyes: Jako retko u stvari nikad nisam cula zensku stranu da je predlozila svom decku tako nesto,tako da prvo kad cujem otvorena veza pomislim '' aha to zbog njega jer ne moze da ga drzi u gacama.''
No,to sve zavisi od muskarca do muskarca,kakav je on. Ako je on nezreo,naravno da ce ti biti tesko da to trpis,ako je zreo,stabilan,i zna sta radi bice ti manje tesko. Na primer, ako i pored toga sto ima seks sa durgim devojkama on ucini da se ti osecas sigurno, daje tebi paznju, ni slucajno te ne zapostavlja i ne dozvoljava uopste da se oseti da ima drugu ili kad ga neka druga zanima, kada imas osecaj kad si sa njim, da je najblji decko na svetu i cini te srecnom, onda mozes da prihvatis sta radi sa strane,da tako kazem. Vce sam rekla na jednoj temi,da upoznam muskarca koji me u svemu cini srecnom i kog volim,nikad ne bih otisla od njega samo jer spava okolo.
Postoje tu dva tipa muskarca
a ) oni bezobzrani koji su nezreli
b ) oni koju su stvarno predivni kao partner ali,eto, u prirodi im nije vernost,takvih je jako malo ( ima i zena ovakvih )
Ako naletis na prvog provesces se ko bosa po trnju,ako naidjes na drugog nece ti biti bas toliko nevidjeno tesko. Mislim, nece on sad tebi prepricavati sta radi sa durgim devojkama,sacuvaj me Boze. Nit ces uopste dolaziti u kontakt sa tim. I sad ce neko reci,pa dobro,znaces sta radi. Pa,znaces ali,ako vam je seks jako dobar, ako vam je predivno zajedno,ako te cini srecnim ko niko,a pritom uopste ne prica o onome sta radi sa strane,garantujem da bol nece biti tako velika,sve je to do ponasanja muskarca.
SVi muskarci koje ja znam su neverni ( ili mozda sam ja okruzena pogresni muskarcima ali, oni koji zaista dobro izgledaju nisu verni ) i mislim da fizicka vernost nazalost nije nesto sto zena treba da ocekuje.
A zene koje su u ovakvim... vezama,ja ih se grozim. E to mi je dno dna. Odvratno mi je.
Mis promesas son las culpables si te enamoraste de mi