Kada izađeš negde... bilo u grad ili na neku zabavu itd...muškarci ti nikad neće naći zamerku šta si obukla, ali ćete žene zato dobro izanalizirati i pronaći neku zamerku....
Kada izađeš negde... bilo u grad ili na neku zabavu itd...muškarci ti nikad neće naći zamerku šta si obukla, ali ćete žene zato dobro izanalizirati i pronaći neku zamerku....
To ne znači da smo zavidne, nego bolje zapažamo
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Pa o tome se radi...Što žene moraju da zapažaju...i da daju mišljenja...bez da ih neko pita. I kad neko fenomalno izgleda iz čiste zavisti će morati da kaže...ma jeste...ali...
Ima i muškaraca takvih.....mada mislim da žene ipak prednjače u tome...
e ondak ja žensko nisam ne komentarišem take stvari kada je žena lepa, zgodna, doterana moram to da pohvalim...ali mora da bude savršena
A better meal than me
Žene su definitivno samo vizuelniji tipovi i naravno,više im znači pojavnost,spoljašnjost budući da u njeno ime odvajaju više vremena.
A sad recimo ovako:
Prolazi pored nas žena koja je dotjerana "tip top" ali ima jedan modni detalj koji(po našem mišljenju) "bode oči"..jesmo li zavidne na skoro savršenom stajlingu ili se radujemo što smo uočili taj detalj kojim je narušila cijeli izgled..Da li je onda zavist u pitanju ili samo oko posmatrača koje je kritično..
Često nije zavist u pitanju već baš zapažanje i donošenje nekog mišljenja,kritike i sl.
Toliko smo vizuelni tipovi da malo kome može da nešto promakne
Ta definicija već može da prođe... ne volim tu reč "zavist" jer zaista mislim da nisam zavidna.
A better meal than me
Nikada nisam bila zavidna zbog stvari kao sto su cipele ili garderoba.
To je za mene toliko nisko, kukavno i "tipicno zenski" da se zaista po 1000-ti put uveravam da nisam kao druge zene (verovatno me zato npr. bas ovako na jednom forumu optuzuju da sam muskarac...srecom, retko)....i zaista, iz dna duse prezirem te "klasicne" zenske osobine tipa zavisti na ono sto neko ima.
Zavidna sam samo ako neko/neka hoce da mi preotme muskarca, ali o tome sam vec pisala.
I bas zbog te uobicajene zenske zavisti koju ne posedujem, a znajuci za to, celog zivota se trudim i da ne izazivam zavist kod drugih zena ne skromnim oblacenjem, vec otvorenim ponasanjem ali uzaludno, bas zato dakle vise volim musko drustvo, oni bar nisu zavidni na zene, osim par njih koji su mi bili zavidni poslovno, a takve muskarce ne racunam u ljude, vec u patoloske slucajeve (jer kakav je to muskarac koji umesto da se udvara i stvori prijatnost, gaji mrznju prema zeni zbog nekakvog posla, pa sta ce mu posao i pare ako ga nijedna zena ne pogleda?)
Dakle, NIKAD ne bih bila zavidna na necije cipele ili bilo sta sto poseduje. Dzaba nekoj cipele ako je npr. glupa.
izvinite zene, ali...neverovatno ste zavisne..posebno na druge zene...
i uvek izgovor "ma nijeee",
"zar si poludeo , zar na nju da budem ljubomorna",
" to sto ima pare pa se k*rci i kupuje skupu garderobu?",
" zato sto je stalno doterana i pravio se dama?"
" i ja bih ,ali meni nije tata(decko,muz, svaler) ostavio.."
izvinite jos jednom... zavisne
to nije nista strasno,to je prirodno i to je mozda pokretac da budete bolje, da bolje izgledate, da se bolje oblacite...jednostavno , da vodite racuna o sebi
Džabe joj cipele ako je glumpava.
Večnost je čista sadašnjost.
ahahahahaha
eto
Prirodno aman kume moj, to je samo česta pojava
ili je ipak češće rečeno... džaba joj cipele kad ne ume da ih nosi...
To zvuči nekako hOtmeno...
a znate sta je jos zanimljivo? kad god sam prokomentarisao neku zensku , dobio sam odgovor" fuj,nikakva je"
a ja pitam zasto,
"da li ti imas oci?"
a ja kazem,pa vidi guzu kakvu ima,pogledaj grudi , provali kako jebozovno hoda....
" da, ali on bi ti uradila to i to(neki negativan kontekst)..
prijatelje, u tvom slučaju nije problem ženska zavist, nego tvoja naivnost
Odakle ti ideja da pred ženama komentarišeš žene?
To se radi samo s muškima i to pod uslovom da dotičnoj nisu muž, tata ili brat.
pa nije zanimljivo...
tada spoznas kako vi razmisljate..
i to nije moja naivnost, ne...
aaaa... to služi kao motivacija..
Konanu to ne bi upalilo. Njegova žena vuče komplekse iz detinjstva, kad joj
je mama stalno govorila ''vidiš kako ovo dete ume ovo.. vidiš kako može ono''
I kad bi počeo da mi hvali druge žene, mogao bi samo da nastavi život sa
njima.
mislim... hajde ovako da preformulisem...
cinjenica je da mi muskarci mislimo na one stvari, i kada vidimo neku zenu, devojku koja privuce paznju, kroz glavu nam proleti neka gresna misao, samo proleti i prodje, zaboravimo posle minut, ne razmisljamo o konsekvencama, ali takvi smo...
e sad, ja znam da moja zena zna da ja tako mislim, uostalom svaki muskarac tako misli...
pa zasto ne bih iskomentarisao? mislim da je posteno..
you can look but don't touch...