jeste li normalni vi ljudi treba prasici i jagnjici da se peku. Hoce li mi reci neko kad je svadba? Mladozenja????
jeste li normalni vi ljudi treba prasici i jagnjici da se peku. Hoce li mi reci neko kad je svadba? Mladozenja????
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
lilu, ja pojma nemam, mozda mladozenja zna
heheh, moone, samo je ljubav bitna, i ako je ona srecna , srecan sam i ja..
lilu, ajd kad prodam seku, se uzmemo ti i ja , mislim ako si se predomislila?
pa usmrdece mi se meso??? ne mogu ovolike svinje da stavljam u zamrzivac, aj da pomerimo mi to za sutra?
uh, uh, stavljas me na muke....
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
moram da pitam seku... da posle ne bude da sam te opeljesio, pa da ne mozes da je vodis na medeni mesec....
ma razumece deca...., mislim, nista to ne smeta.. kako tamo po amerikama to rade...
ma ja sam bre malogradjanka, sve mi stalo sta ce reci svet... aj mi to tajno da niko ne zna? a?
slazem se, diskrecija zagarantovana
kad mogu i oni silni glumci tajno da se vencavaju, mozemo i mi
ko se ovde udaje zeni?
Ja mislim Lilu da to tebi neće biti nikakav problem. Mislim da si odličan pregovarač.. ili da se konsultuješ sa Kojicom...
Kojica već ima rešenje...
Pa može sutra ako nije kasno od 23 h do 23 i 30 h, trebalo bi da budem u to vreme tu...ili u nedelju oko 22h...To su mi slobodni termini...Nema smisla da nam Moon bude sa ovim avatrom 15 dana...
Pa zato si ti moj bato.... pravi brat...
Ma ja sam sretna... ali stvarno...
Nemoj na mene da se "vadiš" sada, ja za takve stvari imam neograničeno razumevanje
Ja mogu čekati koliko god je potrebno nigde se meni ne žuri kada se o ovome radi
A avatar je najmanji problem, ništa meni ne smeta da stoji koliko god dugo treba
Sve za i u ime ljubavi
Pa ne znam baš....
Moonster le Pepe ne miriše na dobro, izgleda da ja možda i nemam nos za takve stvari, ne znam stvarno....
Homo homini lupus est.
Homo homini lupus est.
Znam Moon, ali ne znam...ipak je to preveliki period...Možda da prvo napravimo ''veridbu'', a da svadbu ostavimo za kasnije..., mada ne znam da li tu svadbu treba zbrziti...jer ne znam da li možeš da trpiš da mi budeš veran...
Sumnjiv si mi...
Što se avatra tiče...izenađena sam da ti ne smeta...
Pa i nemaš...Pa ne znam baš....
Moonster le Pepe ne miriše na dobro, izgleda da ja možda i nemam nos za takve stvari, ne znam stvarno....
Toliko si se raznežio da forumski deluješ kao idealan suprug...Bogami ću morati da pazim na tebe...Vidim ja da ću morati nekog da zamolim da motri na tebe, za svaki slučaj...