Prvobitno napisano od Moonster Kome si ga ukrala ? nikome
Prvobitno napisano od Keti nikome Žao ti što nisi lopov
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
os pizzu?
Prvobitno napisano od Keti os pizzu? Može
Prvobitno napisano od Moonster Može izvoli,gricni slobodno nije vruco
Prvobitno napisano od Keti izvoli,gricni slobodno nije vruco Gric
Prvobitno napisano od Moonster Gric dobar si ti decko,i poslusan
Prvobitno napisano od Moonster Gric dobar mali,dobar
Prvobitno napisano od Keti dobar si ti decko,i poslusan Naravno da jesam Prvobitno napisano od Keti dobar mali,dobar Bitno je samo da i dalje tako misliš
Moon, pu sram te bilo...Muvaš mi sestru... Keeeeetiiiii p.s.
sram da mu udje
Prvobitno napisano od Sagacity Moon, pu sram te bilo...Muvaš mi sestru... Keeeeetiiiii p.s. Zar ti je ona sestra ? Nisam znao, u neznanju je spas
Prvobitno napisano od Moonster Zar ti je ona sestra ? Nisam znao, u neznanju je spas ma da nije znao,jadan... :saga:
Znači, za srce ste me ujeli...Od sestre ''nož u leđa''... A on je rekla bih neobavešten...:saga: More....
Prvobitno napisano od Keti ma da nije znao,jadan... :saga: Dokaži da sam znao, ako možeš
Prvobitno napisano od Sagacity Znači, za srce ste me ujeli...Od sestre ''nož u leđa''... A on je rekla bih neobavešten...:saga: More.... Nisu me obavestili, časna pionirska Ovaj, nema sankcija, nju sam upoznao na temi sa sa'ranama
ma on je kriv,ja nisam imala pojma o tem evo necu vise
Prvobitno napisano od Keti ma on je kriv,ja nisam imala pojma o tem evo necu vise Klela sam se u tebe...Sam ti verovala slepo.... Ovo neću moći lako da preživim...Idem da popijem aspirin da se malo sredim, pa da legnem...
Prvobitno napisano od Keti ma on je kriv,ja nisam imala pojma o tem evo necu vise Ne vadi se sada kasno je Muvala si ti mene prva na sa'ranama kako je ljubav nepredvidiva
Prvobitno napisano od Moonster Ne vadi se sada kasno je Muvala si ti mene prva na sa'ranama kako je ljubav nepredvidiva ja tebe na sarani
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma