Sta njima fali?
Mozda kompleksi ili inferiornost ili sumnjanje u svoju muskost?
Ili ispoljavanje moci na taj nacin i zelja za potcinjavanjem...
Sta njima fali?
Mozda kompleksi ili inferiornost ili sumnjanje u svoju muskost?
Ili ispoljavanje moci na taj nacin i zelja za potcinjavanjem...
Jesi nevina![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nije tema o meni
dakle![]()
Ne fali im ništa. Jednostavno žele da oni budu jedini u njenom životu.Na taj način su valjda sigurniji. Mada, ne mora da znači da će i kasnije ostati jedini u njenom životu..., ali svakako im godi činjenica da su prvi.
I nisu to kompleksi, to je deo muške prirode i skoro svaki muškarac razmišlja na način, da njegova buduća draga nije imala nikoga pre njega ili da se makar uteši da je drugi ili eventualno treći u njenom životu...
Mada će ovo muškarci bolje objasniti od mene...![]()
pa to,cekam famozne muskarce da objasne
ja mislim da je to njihov problem, problem ega...
ili su nesigurni ili iskompleksirani ili zele da imaju moc i vlast, ili im je jednostavno mali
:![]()
hm...ne znam cak ni da li su gorenavedeni razlozi
vise je u pitanju drustveno nasledje, nauceni ili usadjeni obrasci razmisljanja koji namecu da je
nevina zena -postena zena
mada mislim da sada, u ovim vremenima, ta kategorija iscezava sa 15-16 god
znaci ako je trazi, pre ce iglu u plastu sena da nadje![]()
Mislim da muskarci misle da takve postoje
evo citaj iznad![]()
Pa ne verujem da tu problem veličine igra neku ulogu. ''Problem'' je više psihološkog karaktera i rekla bih samopouzdanja....
Meni je veći fenomen onaj muškarac koji kada i stupi u vezu sa nevinom devojkom i oženi se sa njom, umesto da je poštuje zbog toga, on je ostavi negde sa strane, kao nešto sigurno i njegovo .....i ode da traži neke ''iskusnije''...Recimo ima i takvih slučajeva...![]()
Meni je njih žaopa,njima je najteže sa njima
![]()
ma misle oni da postoji i mesto gde bi se gole zene setale okonjih i pivo teklo umesto rekaali cvrc
salu na stranu, naravno da postoje, narocito u neurbanim sredinama ali ajde da cujemo i muska misljena![]()
Slažem se da ima veze i nasleđe i tradicionalna načela, ali se ne slažem da nevinost kao kategorija iščezava. Mi donosimo zaključke na osnovu onog što se piše po netu i forumima. Mislim da je slika ipak malo bolja.I mislim da i dalje ima puno finih devojaka, samo su one stavljene u drugi plan zbog onih koje ''mašu'' sa brojem partnera sa kojima su spavale...jer je to danas izgleda ''cool''...![]()
definitivno precijenjen pojam
pa to sad košta oko 300 evrića![]()
ja znam takvu pojavu u Beogradu![]()
mora da imaju klempave uši ili ih roditelji nisu voleli kasu bili mali..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
da![]()