Sta njima fali?
Mozda kompleksi ili inferiornost ili sumnjanje u svoju muskost?
Ili ispoljavanje moci na taj nacin i zelja za potcinjavanjem...
Sta njima fali?
Mozda kompleksi ili inferiornost ili sumnjanje u svoju muskost?
Ili ispoljavanje moci na taj nacin i zelja za potcinjavanjem...
Jesi nevina
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nije tema o meni
dakle
Ne fali im ništa. Jednostavno žele da oni budu jedini u njenom životu.Na taj način su valjda sigurniji. Mada, ne mora da znači da će i kasnije ostati jedini u njenom životu..., ali svakako im godi činjenica da su prvi.
I nisu to kompleksi, to je deo muške prirode i skoro svaki muškarac razmišlja na način, da njegova buduća draga nije imala nikoga pre njega ili da se makar uteši da je drugi ili eventualno treći u njenom životu...
Mada će ovo muškarci bolje objasniti od mene...
pa to,cekam famozne muskarce da objasne
ja mislim da je to njihov problem, problem ega...
ili su nesigurni ili iskompleksirani ili zele da imaju moc i vlast, ili im je jednostavno mali
:
hm...ne znam cak ni da li su gorenavedeni razlozi
vise je u pitanju drustveno nasledje, nauceni ili usadjeni obrasci razmisljanja koji namecu da je
nevina zena -postena zena
mada mislim da sada, u ovim vremenima, ta kategorija iscezava sa 15-16 god
znaci ako je trazi, pre ce iglu u plastu sena da nadje
Mislim da muskarci misle da takve postoje
evo citaj iznad
Pa ne verujem da tu problem veličine igra neku ulogu . ''Problem'' je više psihološkog karaktera i rekla bih samopouzdanja....
Meni je veći fenomen onaj muškarac koji kada i stupi u vezu sa nevinom devojkom i oženi se sa njom, umesto da je poštuje zbog toga, on je ostavi negde sa strane, kao nešto sigurno i njegovo .....i ode da traži neke ''iskusnije''...Recimo ima i takvih slučajeva...
Meni je njih žao pa,njima je najteže sa njima
ma misle oni da postoji i mesto gde bi se gole zene setale okonjih i pivo teklo umesto reka ali cvrc
salu na stranu, naravno da postoje, narocito u neurbanim sredinama ali ajde da cujemo i muska misljena
Slažem se da ima veze i nasleđe i tradicionalna načela, ali se ne slažem da nevinost kao kategorija iščezava. Mi donosimo zaključke na osnovu onog što se piše po netu i forumima. Mislim da je slika ipak malo bolja.I mislim da i dalje ima puno finih devojaka, samo su one stavljene u drugi plan zbog onih koje ''mašu'' sa brojem partnera sa kojima su spavale...jer je to danas izgleda ''cool''...
definitivno precijenjen pojam
pa to sad košta oko 300 evrića
ja znam takvu pojavu u Beogradu
mora da imaju klempave uši ili ih roditelji nisu voleli kasu bili mali..
Večnost je čista sadašnjost.
da