piletina na roštilju, evo ga ispred mene na stolui šampinjoni
![]()
piletina na roštilju, evo ga ispred mene na stolui šampinjoni
![]()
trebalo je da pravimo kotlić, ali pošto se kotlić majstor razboleo a meni se ne igra sa vatrom, biće sve to ali na ringli![]()
danas laganica iz voka - piletina sa povrćem, posebno pržim krompiriće i pečem paprike za salatu![]()
где си пошла с крмељиве очи
u poslednje vreme da, jer je starija počela da jede samo teletinu i piletinu....kod njih se afinitet prema mesu menja...a ja stvarno ne mogu jednom da pravim krmenadle, drugom teletinu, trećem piletinu...meni je lično svejedno koje je meso, samo da potrošim što manje vremena na kuvanje ovih dana, jer imam mnogo da radim
a piletina se brzo sprema
![]()
jao, nisam videla da si pitala....ne pravim ih, anđo...ima kod nas na pijaci da se kupi svašta od piletine, pa i pileće mleveno i pileće pljeske, ćevapi, ćevapi umotani u slaninu...ma svašta...
@ tema: imam neke babure, imam sir, kajmak, jaja..missim da će da budu napunjene paprike sirom i kajmakom, pa zapečene u rerni uz paradajz salatu...
meni ostalo pilećeg paprikaša od juče i srećna sam ko kuče što ne moram za šporet danas![]()
supa iz kesice, mladi krompirići i caciki salata![]()
ništanemam pojma šta su jeli danas.
danas neka laganica (missim za mene laganica) - naručimo roštilj i napravimo salatedosta.
skuvala grašak, onako čorbastiji sa noklicama, krmenadle i salata od krastavaca i jogurta![]()
znam da su moji naručili ribu da se pripremi i isprži u ribarnici, povrća za salatu ima dovoljno, tako da - eto.
napraviću u voku teletinu sa vrganjima, ispeći paprike za salatu.....i ima sutlijaš od 2 litre mlekanapravila sinoć, danas je divno hladan
![]()
e da...imala sam 2 veće tikvice i neki sir...pa sam rešila da ih napunim, al onako - da izgledaju kao čamci. zapekla sam ih u rerni i stvano su bile ukusne i lep prilog uz klopu iz prethodnog postasledeći put ih fotkam, čisto da vidite kako izgleda....
restovan krompir , svinjetinu dinstanu s prelivom, salatu ( sarenu svasta ima u njoj ) i sutlijas podsetila me prica![]()
i da dodam, u par zdelica sa sutlijasem na dnu stavim po shaku smrznute aronije pa prelijem vrucim kad se ohladi je super jelena ga obozava stefa nece ni da okusi ....