ručaćemo lazanju...ćerke prave![]()
ručaćemo lazanju...ćerke prave![]()
где си пошла с крмељиве очи
nisam ručala danas, za večeru šta prvo od konzervi dohvatim iz frižidera![]()
Neki smućkuriš...malo kobaje,malo mesetine,krompir,šangarepica,grašak,paprika,para dajz,kukuruz,lukaci to sve u pekać i gotovo
![]()
raviole sa sosom od gorgonzole i ruzmarina
danas imam mnogo toga da obavim, pa smo se dogovorili da za ručak imamo dostavu od ''asia food''-a...svi volimo tu vrstu hrane, a nije skupo za količinu hrane koju dobijemo.
ukrčkan sinoć prebranac po hilandarskom receptu (maslinovo ulje, paradajaz, pored standardnih sastojaka)...ali sam dodala suva rebraimamo pečene paprike...biće super ručak.
pohovano belo meso, pohovan karfiol, čušpaiz od tikvica i turšija, pileća supica naravno
Legal Alien
синоћ смо се договорили за ћуретину с млинцима, па ето...
polpete sa slatkim kupusom, zapečene u rerni, za salatu kratko dinstani brokoli i šampinjoni uz dodatak preliva od senfa, limuna, ruzmarina, pavlake, tiramisu![]()
Krompirici i kupus salata.
svašta nešto![]()
mislim da ćemo dimeljenu pastrmku sa krompir salatom...imamo i salatu od cvekle
Cufte sa pire krompirom.
Mnooogo pohovanih tikvica, krompirice i sopsku salatu, omiljeni letnji rucak![]()
lubenice
posle piva
Legal Alien
verovatno ću da napravim punjene paprike
supica, pohivane šnicle, grilovane tikvice, krompir, salata, (paradajz, paprika, luk maslinovo ulje u tragovima)
lubenice, torta (voćna)
Legal Alien
Bice neka bela corbica sa povrcem, pita sa tikvicama, paradajz i svakome po kiselo mleko uz to, zivele tikvice![]()
danas grašak sa raznoraznim salatama (mešana, pečene paprike, belolučene tikvice)