danas cerka kuva, idemo da vidimo unukicu, slobodan dan za mene![]()
Aaaaa, el mogu se samopozovem na rucak?) Mi danas nismo nista kuvali, samo smo iskekli koske od krmenadle i evo se prze, pa cemo da glockamo koske
) A deca imaju punjene tikvice od juce
)
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa micke...nemam ništa protiv. sarma je lepša sutra, da ti kažem...a imam i pasulj sa dokolenicom.
где си пошла с крмељиве очи
Joj prico, ja volem i jedno i drugoA meni kad das iszbor, nije dobro
Vrlo rado bih doslaAli ovo dvoje malih me ne pustaju didem nigde, pogotovo sto radim nocnu veceras
A, voda mi ide na ustaaaaaaaaaaaa
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pasuljčić sa dimljenim nogicama...
Večnost je čista sadašnjost.
paprikaš...
zahvalna klopa
Nisam mu još dao ime:
Praziluk , crni luk propržiti na tihoj vatri ..iseći svež kupus kao za salatu i upržiti..dooooobro..
U vodu staviti da se skuva..; krompir , šargarepu. pileće meso..batak. karabatak...brokoli, celer, paškanat..
Kad se ovo prvo upržilo , dodati pirinač..propržiti i nalivati vodom u kojo se kuvalo meso i povrće...
Iseckati kuvano povrće na kockice..i spojiti sa lukom i kupusom..promešati lagano..začini po ukusu..mopžete da dodate paradajiz soka..i u rerenu..
Meso nisam stavljao u jelo već sam propržio pečurke i tu stavio meso..uz malo one supice od kuvanja i mleka..
Dakle Bilo pileće Meso u bešamel sosu sa pečurkama i prilog Đuveč sa svežim kupusom ..eto sad ima i ime..
Of kors domaći hleb od crnog brašna..
pa da, taman htedoh reći - booogati đuveč![]()
где си пошла с крмељиве очи
Danas ništa.Išla kod roditelja na ručak i kolače.
dimljena piletina i salata od zelene boranije, bice i palacinke sa eurokremom malo kasnije