Dimljenu pastrmku, sopsku salatu, cokoladnu tortu
Dimljenu pastrmku, sopsku salatu, cokoladnu tortu
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ručaću
neku papazjaniju sa mesom,krompirom,šangarepicom,tikvicama i naravno luka,crni i beli
još ništa,al namjeraavam na lazanje
Špagete
Legal Alien
pošto je stigao ekspres lonac, danas ćemo da ga testiramo pasuljem i suvim mesom, logično
где си пошла с крмељиве очи
napraviću juneću supu, posle samo dodam paradajz sos i bareni krompir....za salatu - cvekla, zelena...a čiz kejk ima
znam da će ovi moji nemaštoviti ukućani tražiti piletinu i krompiriće
ako nađem zelje na pijaci, biće sarmica...ako ne nađem.....
rasturena sarma sa svezim kupusom . za salatu nisam sigurna, desert takodje, a i ne mora
ps nismo jos rucali , krcka se
Ciji potpis?
sinoć je krčkan podvarak sa dimljenim butkicama, tako da je ''problem'' današnjeg ručka rešen.
Neko je rucao samo dinstanu pa proprzenu svinjsku dzigericu i kolac od vishanja, a neko gulash od dzigerice i crnog luka kog smo naocarima za sunce cistili . Odavno nisam gulash spremala.
Ciji potpis?
prebranac sa slaninom i kobasicama i cveklu, malo crnog luka uz to, tako da ni pas neće da priča sa mnom
neko lazanje sa mlevenim mesom , neko tost ne jede svako lazanje
Ciji potpis?
nesam još ručo, furam tost dijetu
tj ne jem ništa čak ni tost
punjene paprike
Danas piletina i mladi krompirici u rerni i celer salata zasladicemo se jagodama
Oslic i prebranac za nekog , za nekog samo salata , a neko je jeo sendvice .
Ciji potpis?
Nismo rucali jos ali pri kraju je selsko meso
Ciji potpis?
Nikad bolje pohovano belo meso, po nekom receptu sam spremila, restovan krompir, paradajz salata sa lukom, i tiramisu
Ciji potpis?