danas neka dodaju samo testeninu uz gulaš...ne verujem da ću stići tu sitnicu da im pripremim.
danas neka dodaju samo testeninu uz gulaš...ne verujem da ću stići tu sitnicu da im pripremim.
где си пошла с крмељиве очи
Eve upravo kuvam .... imadoh karfiola nekog tonu kupljenog na poniženju, danas mi pogled pade na belo piletje u Maxiju .... će da da napravim, musaku od karfiola, sa dinstanim sitno seckanim piletjim mesom, malo peršuna i ostalih mirodjija, mesni deo planiram da obogatim kačkavaljem, i sve skupa zalijem mlekom, pavlakom i jajima .... od ostatka karfiola pravim salatu ... majonez, pavlaka, karfiol, jaja![]()
e dodo sam i malo kuvanog pandarajza i paprike u dinstaniju da bidne malo šarenije![]()
tavce gravce,pecena paprika..
evo, sad se peče gibanica...ne mogu više..ima kiselog mleka, jogurta, pa eto![]()
kuvam pileću supu...teodora je bolesna.. planirala sam samo neki đuveč da napravim, ali ću sad samo supu, a videću šta ću kad se vratim s posla.
izdinstala sam junetinu u sosu od senfa, pa sam dodala kao prilog bareni pirinač. salata - zelena.
ja ću kad dođem kući praviti musaku..nisam je dugo pripremala,a moji momci je baš vole.
đuveč i kupus salata.
Punjeno piletje sas pancetom i kačkavaljem ... + brašno+jaje+prezla i susam ..... malo pirinča sojasosovanog i salata sas sve
Atačment 4239
supicu, ćebapčiće, pire, brokoli i cveklu...
Večnost je čista sadašnjost.
pasulj za ovo dvoje, a sebi isprzila pomfrit jer ne volim pasulj.
biće čorba od brokolija, pohovane šnicle, pire krompir i zelena salata.
Piletju supu, pilećetinu, spanać, pire krompir, gibu i kompot od jabuka, kruški, dunja i suvih šljva
stavila da kuvam pileću čorbicu i pripremila meso za grilovanje
dodatak grilovano povrće i pekarski krompir
salata beli pinđur i sir
desert - čupavci
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
paprike punjene sirom i belo ćureće na maslinovom ulju. salata - paradajz.
ostalo je mesa od juče, paprike se pojele - dodaću neki restovani krompir kad dođem s poslaa zelene salate još imam.