missim da će biti najobičnja musaka. bolesna sam i ne mogu da kuvam. salata je iz zimince - neka paprika, verovatno.
где си пошла с крмељиве очи
svinjski file sa varivom od graška i pire krompirom. salata - od kukuruza šećerca, rendane šargarepe i praziluka....ima i pečena bundeva posle.
piletina sa medom-odavde recept-,super,pohovane bukovace,zelena salata,palacinke sa orasima i medom..
jok,mori..to je sve bilo jako brzo..malo je vremena potrebno..zato mi se i dopada..
pohovala sam belu vešalicu, izroštiljala malo šampinjona i dodala malo barenog pirinča....salata je iz turšije.
posle - puding od čokolade.
prebranac, neke fasirkice po novom receptu, barene paprike za salatu, keks torta.
supu za narednih 5 danasutra konacno ne kuvam
![]()
evo, baš sad dinstam teletinu sa povrćem....missim da će do bude jedan lep đuveč, na kraju![]()
pržim krmenadale, a prilog će biti frikomova ''zlatna mešavina'' lepo izdinstana sa prazilukom i začinima![]()
ja ne znam sta cu danas za rucak...mozda skuvam junecu supu, pa uz to meso dodam sos od paradajza i sargarepu i krompir...nemam pojma![]()
sinoć sam od ćuretine napravila supu, a onda sam to meso ubacila u podvarak, zajedno sa otprilike 300 g mesnate slanine.
supu, pečurke sa belim mesom i prazilukom...
i za večeru ću da pravim proju..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ništa nisam kuvala.Sinoć mi je mama upakovala ručak za danas,tako da danas jedem sarmuuuuu![]()