biće pileća supa, najverovatnije kelj sa susamom (danas videh recept) i šnicle od svinjskog buta....samo ću da razmislim da l da ih pohujem ili ne. salata - barene paprike u medu.
napraviću i koh![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja znam da cu praviti medenjake,dobila sam veliku kantu meda,ostatak rucka cu tek da smislim![]()
ostalo mi od juče dosta, samo da dodam malo krompira...nego - šta ću za sutra![]()
danas će biti prokelj sa šampinjonima, a baška ću da pripremim ćureće meso...salata od krastavčića (domaćih) i somborki.
biće čorba od brokolija, rolovana piletina sa krompirom, salata od cvekle...i pita od višanja.
sve ovo isto kao juče, samo ću krompir da dodam....a večeras kuvam klot pasulj, da imam za 2 dana bar.
čorba od celera i krompira sa malo kima .
salata sa piletinom
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
gravče na tavčesinoć vrijedno pripremala
grasak,fasirane,projice![]()
pažgete..naručili klinci
Večnost je čista sadašnjost.
ništa. samo ću da smandrljam neku čorbicu kad dođem kući.
danas nista![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
cufte,domace valjuske,kolaci s jabukama![]()
danas će biti grašak sa korenastim povrćem (šargarepa, paškanat, peršun i malo celera), a salata - barena paprika u medu iz zimnice.
pilecu muckalicu sa njokama, upravo pripremam
biće šnicle od šarana sa krompir salatom![]()
danas specle sa kiselim kupusom i slaninom![]()