čorba od brokolija sa pirinčanim mlekom (super je ispala), fileti somovine sa krompir salatom (praziluk varijanata, a ne sa crnim lukom)...kompot od dunja će da ukrčka lelemood, ako ih oljušti
![]()
čorba od brokolija sa pirinčanim mlekom (super je ispala), fileti somovine sa krompir salatom (praziluk varijanata, a ne sa crnim lukom)...kompot od dunja će da ukrčka lelemood, ako ih oljušti
![]()
где си пошла с крмељиве очи
bolonjeze i knedle sa sljivama![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ič![]()
krem čorba od celera sa perušnom, posne punjene suve paprike, jučerašnji fileti od soma kao dodatak...restovan krompir, eto.
pileca supa sa knedlama, sarmai sne-nokle, samo neka neko kaze da ja ne kuvam
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne znam šta da radim sa jajima...imam oko 18 komada - ćerke ih slabo jedu, a ja ne mogupropanuće načisto. možda neki kolačić da im smandrljam? ili koh
![]()
koh prico... ja volim koh a i najbrze je![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
koh je super, a i lak je za spremanje![]()
evo kuvam rucak, pa reko da pogledam sta ste vi danas kuvali![]()
ja kuvam sarmu sa carskim rebrima
![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kupih neku slaninu...fenomenalnu, pa ću večeras da metnem da se krčka![]()
i ja spremam krem corbu sa celerom i persunom i piletinomi restujem krompir (to sam videla od tebe) i posto sam odledila gomilu piletine a kupila sam onog soska da probam prvi put (nesto sam nepoverljiva) pa eto spremam to a visak piletine cu ispohovati. Imam paprike u pavlaci za salatu a za veceru cu projaru. Tako da cu imati i rucak za sutra a i dorucak
![]()
ukrčkala sam sinoć sarmu za ove moje...a ja ću da glockam pitu od kupusa danas...
Imam ćureću supu od juče.Ispržiću pomfrit i neke svinjske šnicle.Kupus za salatu.
supa, pekarski krompir, peceno pile
za moje danas musaka sa blitvom,a meni riblji paprikaš od juče![]()
biće prokelj sa pire krompirom, zapečen u rerni...prilog od pečuraka...i salata od cvekle.