večeras kuvam čorbu od zelja i pravim punjena pileća prsa za ove moje devojke. sutra neka sebi samo smandrljaju pire krompir i naseckaju svežu salatu.
večeras kuvam čorbu od zelja i pravim punjena pileća prsa za ove moje devojke. sutra neka sebi samo smandrljaju pire krompir i naseckaju svežu salatu.
где си пошла с крмељиве очи
deci pravim sarmice od zeljasa kiselim mlekcetom...a meni čorbica od istog. idem da napišem recept za čorbicu.
spanać sa belim lukom i mlekom
Naručiću u mesari da mi ispeku ćevapčice, kupicu somune, luk, zelena salata, ko šta voli i to je to.
dinstani grasak, corbica od karfiola i celera, bareni krompir, kupus salata, belolucena paprika kompot od suvih sljiva, voce... nemam pojma sta cu jos da dodam
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
krem čorba od bundeve sa rukolom, pita od praziluka i zelja sa maslinovim uljem...dosta, s obzirom da i nemam apetit![]()
kineski mix
deca imaju sarmice od zelja, tako da njima ne kuvam ništa.
samo ću da spremim pitu od šampinjona sa pirinčem i kolač od višanja....možda neku čorbu, videću, ako me ne bude mrzelo![]()
čorba od šargarepe, restovani krompir, malo grilovanih šampinjona i najobičnije šnicle...salata je zelena, a kasnije ću da im napravim pitu od jabuka.
i ja sam napravila restovani krompir, pradajz corbicu, gulas za sutra za moju cerku i videcu jos nesto da dodam..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Danas nesto cega smo se uzeleli, zapravo i nije za rucak, ali cemo ga tako dozivetipita sa mesom, a posle kolac Medeno srce.
deca imaju ručak od juče, jer nisu sve pojele, a nama upravo završavam slatki kupus sa celerom i šargarepom.
grašak sa šargarepom i mužu kobasicu, on voli, deca ne vole, pa zato njemu posebno
špagete milaneze ovim mojim devojakama, a meni i jačoj polovni čorbu od leće i zelenu salatu.
pošto je danas praznikonda će da bude i riblja čorba i ćuftice od oslića sa peršunom i škarpina u belom vinu, blitva sa krompirom...
salata zelena sa rendanom šargarepom....svašta nešto.
a imam i neke posne kuglice od čokolade, juče sam pravila.
spanać, girice, pire, pljeske, supa...
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja nista, mozda napravim picu ako me ne mrzi kasnije![]()
ja se danas provukla nekako, napravila omlet sa domacom sunkomali pitajte me sta sam juce kuvala
hrskavu piletinu sa susamom na kineski nacin, odavno tako lep rucak nisam spremila
![]()
mene je mrzelo, jele smo sta smo u frizideru nasle, ali zato sutra moram da kuvam![]()
zamesila sam mekike, ispeci cu pogacu, supa se kuva, spremicu pire od spanaca i pohovano belo pilece, zelena salata, mozda napravim sne-nokle..