mozda musaka sa tikvicama a mozda i ne, zavisi koliko su ovi lihvari podigli od jutros cenu tikvica po svojim budjavim marketicima![]()
mozda musaka sa tikvicama a mozda i ne, zavisi koliko su ovi lihvari podigli od jutros cenu tikvica po svojim budjavim marketicima![]()
kuvala sam isečene butkice na kolutove, pa sam ih onda zapekla sa krompirom i slaninomsalta od rendanog slatkog kupusa u ogromnim količinama.
где си пошла с крмељиве очи
ja sam napravila musaku, pala cena tikvicamaa ovi moji mi narucili i za sutra opet isto...
nije od danas ..al svejedno..
kao sto rekoh juce, i danas musaka sa tikvicama, cak sam i meso sama samlela![]()
evo, sad pravim ćuftice u paradajz sosu, sa pireom. salata zelena.
a recept za ćuftice sam videla kod onog rudolfa fon vina ili tako nekako se zove..na ''24 kitchen'' - pravi ih sa seckanim prazilukom. baš lepo izgledaju....samo što ih pravi sa sosom od ribizla. meni se baš nešto to ne pravi, jer ne verujem da će ovi moji balkanoidi to da jedu
![]()
Prico, kaci recept negde, pa da pravim to sutra![]()
nije trebalo da dodjem ovde... odmah sam ogladneooooo
ja cufte pravim po naninom receptu, do sad nisam omanula :cruz:
upravo spremam prebranac sa nekom dimljenom kobasicom, kuvam grasak za sutra, ruska salata jos malo pa gotova, mozda ispecem i palacinke ako dovoljno poludim, ako ne ima voce, mislim da je dovoljno, salata moze i sopska, moze i kupus, po zelji :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
špagete bolonjeze, samo to.
punim paprike danas![]()
juce nisam zbog neplanirane posete mogla da pravim one cuftice, danas ih pravim i napravicu krompir pire, neka je suprotno dijeti, meni cufte bez pirea nisu cufte![]()
kuvaću pileću supu, previću punjene krmenadle, krompiriće i salatu od krastavaca.
upravo odmrzavam belo meso i ne znam sta cu daljeverovatno cu kupiti smrznuti mix povrca i koji praziluk, pa ce to biti nesto corbasto... ma pojesce se, ne brinem se
![]()
napravila cufte i kupila pire za minut ili kako se vec zove
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ima nešto da zbrzim u voku kad se vratim s posla, sa svinjetinom...imam file i gomilu povrća, pa ću smisliti nešto.
napraviću čorbicu od tikvica, imam salatu od crvenog pasulja, dodaću kad se vratim s posla malo fileta oslića i to je to.
nisam kuvala ništa. kupila sam roštilj plus kilo prasetine od butaimam i ja dušu ponekad....