obično to začinim ili bosiljkom ili majčinom dušicom...odlično ide uz tu malo bledu mešavinu ukusa.
lelemood, kao probirač, ovo baš gotivi u dane posta.
p.s. to isto mogu da spremim i u voku...dobro sam se setila![]()
obično to začinim ili bosiljkom ili majčinom dušicom...odlično ide uz tu malo bledu mešavinu ukusa.
lelemood, kao probirač, ovo baš gotivi u dane posta.
p.s. to isto mogu da spremim i u voku...dobro sam se setila![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja nesto majcinu dusicu stavljam veoma retko, bas ako nemam bosiljak onda je ubacim, inace kad spremam tikvice obicno koristim mirodjiju, najbolje se slazu ukusi![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
joj, znam...ali meni dosadno to - aleva, biber, peršun, mirođija
da vidiš kako se šafran slaže uz ovo, pa kari...al ajd - daj za 1g šafrana 100 dinara...
dala![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sto izgleda lepo, sad ogladneh
hvala za sliku prico![]()
nema na čemu, kruz.
процедио сам бозу и ставио у фрижидер... куку пола густиша оде у клотетску шољу и боза оста само пола...како ли ће да изгледа? мислим лепо изгледа, само још укус да буде леп, нисам смео да пробам да се не разочарам, много сам се мучио ова три дана да је направим, па реко бар да уживам да је мало гледам... има једно три литре од шест, колико сам започео.... мораћу да вам сликам, баш лепо изгледа, жао би ми било одвах да је заврљачим у шољу.... pica
![]()
biće bistra supa od karfiola i kima, fileti oslića i soma sa limunom, krompir salata sa blitvom...dezert su jagode, maline i ribizle.
przim krompirice i krokete od tikvica, paradajz salata, supa iz kesice, posle ako budem dobre volje mozda napravim palacinke
izdinstala sam mladi kupus, supa se kuva, dinstam piletinu, napravicu pilav za sutra, mozda se obradujem nekom palacinkom, videcu..
deci ću da napravim punjene paprike, a nama matorima sataraš.
ja ću da skuvam sladoled..
Lovačke šnicle..i mlad krompir..i šopsku i dosta je ...
leskovačka mućkalica, pečene paprike za salatu, pekarski krompir.... salata od sočiva i crvenog pasulljaaaa, paa....![]()
Tek ću da spremam...Čorbu sa mlevenim mesom i musaku....
Kako volim pekmez od sljivamozda se usudim da ga napravim konacno
![]()