код мене има једно велико дрво и ја напунио кесу, реко пробаћу да га направим па макар га бацио ако не ваља... а ако ваља идем да наберем охо, хо.. за зму....дрво велико...има шљива колико хоћеш
код мене има једно велико дрво и ја напунио кесу, реко пробаћу да га направим па макар га бацио ако не ваља... а ако ваља идем да наберем охо, хо.. за зму....дрво велико...има шљива колико хоћеш
A da sad napravis neke palacinke, pa nas pozoves
Danas ne kuvam nista, suva hrana...nece nam nista biti![]()
Vec pojedeno, `nako s nogu![]()
napravila sam leću, tj. sočivo...sa povrćem - celerom, šargarepom, paradajzom, belim lukom i vezom peršuna.
mislim da je to idealno za ovu vrućinčinu![]()
где си пошла с крмељиве очи
grašak..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
И ја сам ноћас по јефтиној стуји кувао идеално за новчаник, чорбаст пасуљ са сува рибарца, натрпао шаргарепе и јутрос закувао.... сада сам миран два дана...само сецкам купус за салату и купујем хлеб...
deci ću nešto da pripremim od roštilja i mešane salate....a nama matorima je sataraš sasvim dovoljan.
ne znam sta cu, muka mi je od kuvanja i kuhinje, kmee![]()
biće čorbica od šargarepe, zatim ću napuniti paradajz, onda ću da pripremim bele vešalice i neki rižoto ću da spremim...salata će biti od krastavaca sa pavlakom i mirođijom.
ukrčkaću punjene paprike a posebno ću skuvati klot boraniju, za one koji poste.
ostalo je punjenih paprika od juce, zivela moja spasilda, tako zovem veliku serpu u koju stane rucak za 2 dana![]()
danas samo salate sa tunjevinom i piletinom...ne zanima me ništa drugo.
kako pravis te salate? daj ideju, pomagaj, da probam sutra![]()
jao, fajf...to ću kad se vratim kući...ne znam šta će mi se jesti tad...postaviću recepte kad ih napravim, ok?
ma vazi prico, bez opterecivanja, kad budes mogla ti kucnipresusila sam sa idejama, ubi mi mozak ova vrucina...
fajf, ja uopšte nemam ideje, nego - apetit![]()
napraviću ćufte od piletine i zapečene paprike u bešamel sosu...a salata će biti od paradajza.