Ne zezam te, stvarno to mislim.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
samo sam htela da ova tema ''živi'' kako-tako, jer ipak svi mi klopamo svaki dan...ali možda preterujem sa tim što pišem šta kuvam skoro svaki dan...
где си пошла с крмељиве очи
čorba od blitve, rolovana vešalica sa pire krompirom, paradajz salata.
biće grilovano povrće (tikvice, patlidžan) sa šampinjonima, pohovane šnicle, salata od pečene paprike...i ako me ne bude mrzelo - da im napravim šufnudle![]()
spanać i piletina - nekome belo meso , a nekome bataci, ko šta više voli..biće i kiselog mleka, naravno
, i slatka pita od bundeve
![]()
danas će biti neki brzinski ručak, jer dolazim s posla oko pola 5...dakle, nešto u vokupiletina, možda, ona se najbrže spremi. uslikaću pa ću da postavim večeras.
supa od celera, ćufte od pilećeg mesa, pohovane bukovače, pire krompir i zelena salata.....a knedli ima još![]()
krompir salata, baška malo sataraša i grilovano belo mesce![]()
oslić i krompir slata....expres ručak a - ukusan![]()
bas ovo sto je prica juce spremala i veoma se radujemznam da ce ostatak porodice biti razocaran, ali sta im ja mogu, ne valja krkati meso svaki dan
![]()
tavce na gravce, nemam rebarca ali sam kupila strava kobasice, salata od pecenih paprika![]()
podvarak sa ćuretinom i mlincima...mljac.
danas samo piletina sa šampinjonima i pirinčem, cvekla i to je to. hoću da odmorim danas![]()
ukrčkala sam sinoć gulaš sa noklicama, a mama je narezala salatu od slatkog kupusa![]()
kuvam slatki kupus sa junetinom, naseckala sam u njega dosta praziluka i sargarepice i mirisi izvanredno a nadam se i da ce biti ukusantaman lepo imam rucak za dva dana
![]()
samo lazanje danas, nemam vremena za nešto drugo.