Lazanje![]()
biće sarma, kada će biti gotova za jelo nemam pojma, uspavala sam se![]()
biće samo podvarak sa ćuretinom![]()
где си пошла с крмељиве очи
spremila sam barene svinjske butkice po manetovom receptu, sa renom i barenim krompirom...dodala sam i kiseli kupus...havarija![]()
prebranac se krčka, pohujem neki kare, salata su fileti crvenih paprika....biće neki mramorni kolačić i tako![]()
piletina u slatko kiselom sosu sa ananasomjoooooojj
ostah gladna
imala sam od juče prebranca, samo sam skuvala supu od ribića i posle tom kuvanom mesu dodala sos od rena....salata od kiselih krastavčića i turšije.
ja ovde nesmem ni da udjem
![]()
danas će da bude brzinski ručak, jer imam mnogo posla (nabavka i tako to).....svinjetina u voku sa povrćem, naravno, posebno ću da obarim pirinač, salata od cvekle....e da, biće i supa od celera sa rendanom bundevom (posna varijanta).
nista![]()
špageti milaneze, domaća izvedba![]()
danas ćemo paradajz čorbu, punjene suve paprike, šampinjone i restovan krompir sa salatom od cvekle i kiselim kupusom.
samo supu i napravila sam krompir salatu...ostalo mi je pečenja, tako da eto![]()
ovi moji sinoć izrazili želju za musakom ....neka im bude. sebi ću da ukrčkam butkicu sa kiselim kupusom![]()
mlinci sa belim pilećim mesom u sosu od pavlake, pa zapečeni u rerni![]()
имам још буткице од јуче, али ћу овим мојима да скувам супу, роловану пилетину са кромпиром...и има салата од цвекле.
динстане јунеће шницле, спанаћ са сиром и барени кромпир...
спремила сам телећи рамстек у сосу од печурака...као прилог је барени кромпир и шаргарепа, а салата је зелена плус цвекла![]()
ostalo je mesa od juče, napravila sam još ćušpajz od šargarepe i pire, e jedino ne znam šta ću za salatu![]()