крем чорба од грашка, кромпир на кипарски начин и поховане шницле....зелена салата.
крем чорба од грашка, кромпир на кипарски начин и поховане шницле....зелена салата.
где си пошла с крмељиве очи
бела телећа чорба, пита од меса и жито са шлагом.
karađorđeva šnicla, pomfrit i salata od zelene boranije, možda napravim baklavu
ja turila dzigu-migual neznam koj lukac da turim
mlad ili star
![]()
мусака од киселог купуса и колач од јабука.
danas ću da kuvam sarmu
sa suvim rebarcima![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
danas mama kuva, biće svega što volimo da jedemo![]()
не кувам ништа, имам од јуче...деца ручала код маме, тако да је остала и мусака од киселог купуса и подоста од колача....![]()
špagete milaneze, to mi je najbrže kad sam tanka sa vremenom za kuvanje ručka![]()
рече фајф јуче да новопостављени рецепт за гурманске њоке звучи добро, па реших да видим како је то....само, нисам имала црвени лук - ставила сам празилук комплетно и уместо димљеног качкаваља ставила сам обични...а млевено месо је скроз јунеће, ал сам додала сланиницу кад сам пржила празилук...ваљда ће да буде добро![]()
данас ћу да одем до пијаце...и знам да ћу спремати рибу са блитвом и кромпир салатом, и то рибу у рерни, једноставан је рецепт....само морам да се одлучим коју рибу, шкарпину смо јели скоро![]()
tavče na gravče![]()
е данас...ставила сам кромпир да се кува, јер ћу спремити кромпир салату, испржићу шампињоне и изгриловати лигњице, нашла сам лепе лигње на пијаци
биће и зелене салате, ротквица и младог лука, па ко воли - нек' изволи!
данас ћу опет њоке да правим, али по Милојчицином рецепту - са свињским бутом и парадајз сосом![]()
kupila sam divan kajmak, šunku imam, tako da danas pravim Karađorđeve šnicle, pomfrit, čorbica od celera i zelena salata. Od slatkiša, Milka sa lešnikom i karamelom![]()
mislim da cu uspeti da skuvam boraniju sa piletinom
![]()
е тако диван млад спанаћ на пијаци...нисам могла да одолим...и спремила сам зачас ћуфте од пилетине![]()
ostalo mi je od juče nekog sosa za testeninu, od belog mesa i šampinjona, samo ću da dokuvam svežu testeninu, a sebi ću da ispečem skušu u rerni, mada mi pogled sad pade na temu o njokama... ma njih ću sutra moža![]()
Domaću supu, grčke ćufte i pire krompir![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko