нисам ништа кувала, само парадајз чорбу из кесице, а то се не рачуна...
нисам ништа кувала, само парадајз чорбу из кесице, а то се не рачуна...
где си пошла с крмељиве очи
ubacila batake u rernu, ispržila pomfrit, napravila celer salatu i zaboravila na supicu![]()
изроштиљала сам ћевапчиће, кобасице, сланину, додала шампињоне и кромпир салату![]()
свакако ћу морати супу да направим, јер је лелемоод болестан...још увек немам идеју за остататак ручка![]()
danas ću da pravim nešto a ne znam mu ime, biće čorbasto, puno raznog povrća i mesa... za dva danani supa, ni čorba, ni paprikaš
![]()
е да...на пијаци сам налетела на дивну телећу џигерицуи сад је држим у млеку, после ћу да је лепо испржим, додам бели лукац и рестовани кромпир
салата је од цвекле.
п.с. синоћ сам скувала пшеницу, тако да се данас смеши и жито са шлагом![]()
само чорба од поврћа са просом![]()
чорбицу од рендане бундеве и грашка, свињски филе, запечен кромпир, салата од цвекле.
деци сам направила кромпир паприкаш, а лелемооду и мени ће да буде само барен кромпир и врућа погача са маринираним шапињонима .
uopšte nemam ideju za ručak a suviše je kasno da nešto započinjem, nisam ni do prodavnice išla još uvekmožda omlet sa prazilukom
![]()
направићу густу чорбу од леће са шаргарепом, пашакантом, лорбером и соком од парадајза.
Boraniju i pljeskavice a supa se još kuva i krompir se peče u rerni.
данас ћу да направим две пите - од кромпира и јабука са орасима, онда ћу да припремим пребранац и додаћу девојкама роштиљ кобасице уз то. салату имам од рендане дајкон роткве, а припремила сам и домаћи рен![]()
pošto imam lep kajmak, biće karađorđeve šnicle (nismo dugo) i krompir, zelena salata... a predveče palačinke sa svim i svačim
![]()
nista necem da kuvam![]()
riblji paprikaš i pitu sa kupusom![]()
кад се вратим с посла направићу питу од празилука и пиринча, а девојкама сам спремила мусакицу јутрос, само нека подгреју![]()
brzopotezni ručak, ćevapi, pomfrit i salata od celera![]()
пошто сам се нешто рано пробудила, а долазим вечерас око 18 сати, почињем сад да спремам ручак...спремам парадајз чорбу, посни ђувеч, а за девојке додајем белу вешалицу. од салате имају мариниране шампињоне домаће израде и цвеклу.
biće neki ćevapi usput u gradu, nemam vremena danas da kuvam![]()