jeste li probali da u supu stavite sargarepe i karfiola iz turshije ...ja to uvek rendam u supu ...odlicna je tako
jeste li probali da u supu stavite sargarepe i karfiola iz turshije ...ja to uvek rendam u supu ...odlicna je tako
jao nisam, a svi volimo kiselo i trpamo limun u svaku čorbu ... baš ću da probam ...![]()
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Jagnjeca corbica,pohovane tikvice,sos od mirodjije i salata od mladog kupusa.
Lagano i nista tesko....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
A kuvala sam ... bela čorba, pohovana piletina, sos od pečuraka ... i naravno krompirići (to mora uz sve, pa i uz pasulj) ... zelena salata, rotkvice... pita od višanja ... sladoled
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
ukrčkan je gulaš za sutra...meso se topi na nepcima...samo da se sete da dodaju parmezan sutra.
где си пошла с крмељиве очи
danas ću da napravim boraniju zapečenu u rerni, zelanu salatu i pitu od jabuka.
Riblja čorba se krčka.Plodovi Dunava.
Ispržićemo šnicle tolstolobika,krompir salata sa mladim crnim lukom...ima torte...:smiley:
mm opet kuvao grašak...![]()
bila mama dok sam bio na poslu, ostavila mi pisanu poruku a mogla je da me zove i da mi kaze da je kod mene u stanu, poruka je "sine spremila sam ti po kuci malo i podgrej veceru kad dojes, vidim ja kuca mi okrenuta naopako mislim da nema coska gde nije zavirila
sutra uzimam ''stvar'' u svoje ruke![]()
danas će da bude čorba od nekog povrća (ako nađem kelerabu), jagnjeći butić i krompiri sa brdom zelene salate. imam nameru i da pravim kolač, ali to ću tek večeras...
kafu
Jagnjeca corbica, jagnjetina na pari,salata od mladog kupusa-i normalno mladi krompiri sa ananasom i persunom, neizbezno za svaki praznik-moj ercov bi umro bez krompira...:smiley:
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()