pilav, pečena piletina, dinstana boranija, blitva (spremljena kao spanać)
i pita zeljanica![]()
prženi oslić i krompir, nisam imala vremena ni za šta drugo....a i ne osećam se nešto dobro...tako da eto![]()
где си пошла с крмељиве очи
bećarac, bareni krompir i batačići![]()
evo, kupih losos šnicle, blitvu, krompir imam, a imam i salatu od pasuljato će biti to - brzinski ručak jer moram kod frizera danas.
meni ostalo bećarca, samo sam kupila kobasice i novu turu krompira obarila![]()
napravila sam pitu od mesa sa heljdinim korama, indijsku salatu i eto![]()
pileća džigerica, salata sa lukom i paradajzom, jogurt![]()
juneći gulaš sa noklicama i pečene paprike za salatu.
ostalo mi je gulaša bez noklica, pa danas dodajem uz to šampinjone i pire krompir, salata od kupusića
![]()
teletina u voku (sa prazilukom, celerom, šargarepom, šampinjonima i belim lukom), sa soja sosom i posebno obarenim pirinčem, salata je od paradajza.
Pohovan mozak i salata: paradajz, krastavac, luk. Ocas posla a odlicno za leto, narocito kad se mozak ohladi, ali ne u frizideru.
junetina u sečuan sosu, sa seckanim bademima, pirinač sa jajima, salata od kupusa
samo ćevapčići, sa salatom i sirom.
danas ću samo da napravim gratinirane makarone...uz kiselo mleko ili jogurt, kako ko voli.
završila na brzaka teleće šnicle od buta, pirinač kao prilog, a imam od sinoć spremljenu zelenu boraniju kao salatu, sa celerom i belim lukom.
juneći gulaškao prilog rezanci.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
imam salate od boranije, dodajem ćufte od piletine i pire krompir, a pre toga paradajz čorbica![]()
pohovani bataci bez koske, pa onako sa susamom, pomfrit i neka krem supica od povrća![]()