paprike u bešamel sosu, roštilj kobasice i salata od paradajza sa prazilukom.
paprike u bešamel sosu, roštilj kobasice i salata od paradajza sa prazilukom.
где си пошла с крмељиве очи
pravim sataraš, imam salatu od pečenih paprika i dodaću prženu slaninicu
p.s. i pečem kolač ''medeno srce'', valjda će biti ok![]()
napunh 10ak paprika, to je dosta za danas i sutra.
upravo krčkam sarmice od zelja, kiselo mleko kao prilog.
roštiljčić i salata
ako me ne bude mrzelo napraviću one paprike u bešamel sosu, po pričinom receptu i jopet roštilj![]()
lajt supica od celera i šargarepe, ćevapćiči, ćufte od tikvica i grilovani patlidžan kao prilog...salata od pečenih paprika. posle možda zalegnem da napravim knedle od šljiva, mole me ovi moji![]()
imam neke krmenadle, turiću ih u rernu pod foliju i pošto naravno juče nisam imala vremena za paprike u bešamelu, biće danas![]()
danas ne kuvam ništamlađa otišla na zlatibor, ima nešto klope od juče...a meni je dosta hladna lubenica po ovoj vrućini.
napravila sam jedan letnji đuveč na brzaka od medaljona, paškanata, praziluka, šargarepe, patlidžana i pirinča...salata od paradajza![]()
gulaš![]()
napraviću pitu od tikvica kad dođem kući, ništa više.
svinjski vrat u sosu od pečuraka, prvi put pravim ovo po receptu koji sam dobila, ako valja, ispisaću ga na temi![]()
po receptu ''piletina sa kikirikijem'' sa teme ''jela iz voka'', samo sam dodala pečurke i mešanu salatu.
pričo, htela bih da ispišem recept za ovo jelo što sam pravila danas sa sv.vratom, ali ne znam gde da ga pišem.. na kojoj temi. da li da ga stavim u šnicle?
stavi na ''svečanu trpezu'', deluje mi baš lepo![]()
musaka od patlidžana sa salatom od paradajza.
danas sam pravila isto što i juče, ali sam umesto svinjskog vrata stavila pileće meso, našla sam batak i karabatak bez koske, moram priznati da mi se više sviđa u ovoj "pilećoj" varijanti, a mislim da bi i juneće šnicle išle odlično![]()
kuvam juneću supu, a onda ću uz meso i povrće iz nje dodati beli sos sa celerom![]()