ništa, samo krem čorbu od tikivica.
ništa, samo krem čorbu od tikivica.
где си пошла с крмељиве очи
boraniju, ispala je supera posle sam pravile knedle sa šljivama
i one su ispale ok.
ispohovala sam šnicle za ove moje, a sebi sam ispržila pileću džigericu (odstojalu u mleku, naravno), pire krompir i ispekla sam 4 bebi patlidžana sa kačkavaljem....salata od pečenih paprika.
napravila sam kolač od šljiva....inače smo jeli smo sveže povrće, suvi vrat, sir i lubenicu...dakle, nisam kuvala![]()
praviću picu, samo moram još da vidim da li da mesim ili kupim smrznute kore![]()
поховане паприке, пилеће ћуфтице, мешана салата....има још колача од шљива![]()
opet sam pravila ono meso u sosu od šampinjona... ovog puta sa junećim šnicalama, uz to integralni pirinač i salata od cvekle![]()
svinjski vrat sam ubacila u rernu sa naseckanom paprikom, i biće restovan krompir uz to, ostalo je još cvekle za salatu.
danas, na zahtev porodice, opet samo boranija sa povrćem i pečenim paprikama...rekoše mi da nisu za meso po ovoj vrućinineka ih, nije ni to loše.
danas ću da napravim punjene paprike, da ovi moji imaju za par dana.
omlet sa pečurkama i paradajz salata![]()
napraviću neki sataraš, jer imam u frižideru i nekog prijepoljskog sira i mislim da će mi pasovati posle plivanja![]()
ništa![]()
napraviću čorbicu od sočiva, sa kojekakvim povrćem...imaćemo to danas i sutra.
juneće šnicle i salata od zelene boranije![]()
za predveče - rižoto od plodova moradobili smo sveže dagnje, tako da će biti super
![]()
imam testo za palačinke, pa da se ne bi bacilo, napraviću palačinke sa sirom, zapečene u rerni![]()
cipoli, oradice na roštilju...salate i tome slično....doduše, to ćemo predveče....do tada voće.