lignje sa krompirom, ruzmarinom, peršunom, belim lukom i belim vinom![]()
lignje sa krompirom, ruzmarinom, peršunom, belim lukom i belim vinom![]()
где си пошла с крмељиве очи
paprike u bešamel sosu
oće ova moja drugarica da napravimo piletinu sa gorgonzolom i šampinjonima....baš me zanima kako će da bude![]()
riblje štapiće i krompir salatuoću kod anđe da se pretplatim na hranu
![]()
danas ću, za oproštajni ručak sa mojom drugaricom, da pripremim punjeni paradajz, blitvu sa krompirom i lignjeimamo neko belo vince
![]()
uželela sam se da ugađam mojoj divnoj decimissim da će da bude nešto po njihovom izboru, videćemo šta
evo, videli smo šta....rešile su da ima spremim čorbu od brokolija sa pavlakom, krompir pečen u rerni (na prijepoljski način), a uz to idu teleće šnicle i salata od pečenih paprika.
ostale su mi lovačke šnicle od juče![]()
musaka od plavog raja sa integralnim pirinčem,mesom i svašta nešto po ukusu..........mmmmm
supa od celera (one stavljaju i pavlaku u tanjir, ali meni je odlična i bez toga), krompir pire i ćuftice od oslića, paradajz salata.
sukvaću klasičnu supu i napraviću musaku od patlidžana...pečenih paprika imam još, a onaj kolač sa šljivama bi svima dobro došao![]()
ako nađem karfiol, spremiću njega i imam piletine... ako ne nađem, onda ću šampinjone, onako u rerni da ispečem![]()
ma nemam pojma...ovi moji su stvarno...oćem da im spremam koješta, al oni bi - punjene paprike....e svašta...baš me brige![]()
ja izbunarila neke juneće šnicle i jopet ih turila u rernu sa nekim sosom, i onaj pirinač što sam odvojila za detoksikaciju sam lepo skuvala jer je ono mnogo komplikovano, bila kuma u pravu onomad![]()
napravila sam paprikaš kad sam došla kući, to mi bilo kao nešto najbrže...malo je ostalo, možda još jedna porcija, salata od paradajza.
ostalo je od juče musake od karfiola![]()
ništa. jela sam samo tunjevinu sa povrćem.
jedu mi se krilca na žaru, mislim da ću tako nešto organizovati![]()
danas ćemo sataraš, devojkama ću dodati neke ćufte od junetine sa pire krompirom.
sinoć smo dogovorili lazanje za ručak![]()