konačno ona krilca koja su mi se jela pre neki dan i neka lepa salata, možda ona sa pečenim paprikama i paradajzom![]()
konačno ona krilca koja su mi se jela pre neki dan i neka lepa salata, možda ona sa pečenim paprikama i paradajzom![]()
pošto nisam našla rebra, kupila sam ćevape i kajmak, tako da će biti lep roštiljčić, a u žar smo turili krompir punjen jajima u foliji![]()
dakle: supa, spanać, pohovane šnicle, krompir u rerni, punjene paprike, francuske palačinke....dosta je, aman![]()
где си пошла с крмељиве очи
samo sam smandrljala heljdopitu sa sirom![]()
paradajz čorba, pohovane šnicle i krompir pire, zelena salata![]()
najverovatnije riblji štapići i krompir salata, i napraviću tartar sos![]()
evo, napravila sam postan đuveč sa paradajz salatom.
a od mene ispravka, skuvala sam azuki pasulj sa raznim povrćem, fenomenalan je![]()
upravo krčkam mućkalicubiće fenomenalna :D
e danas će biti ono što je trebalo juče a ima i azukija još, baš je lep![]()
skuvala sam ručak za 2 dana, neki pileći paprikaš sa dosta povrća... zapravo ne znam da li se to i zove paprikaš, ali je ekstra ukusno![]()
musaka od tikvica i zelena salata, nemam vremena za više danas![]()
supa, piletina u sosu od gorgonzole, šampinjoni i pire krompir...
gulaš za sutra.
musaka od patlidžana
pripremam prebranac za sutra![]()
kupila sam ćevape i krilca za roštilj, napravila sam šopsku salatu i biće još i grilovanih tikvica, puna kapa![]()
starijoj samo pripremam teleće šnicle, jer mlađa nije u bgd...a lelemood i ja jedemo neku tunjevinu i salatu.
pohovano meso, neki šareniš od povrća (smrznuti mix) i sos od mirođije, nešto mi se on prijeo![]()