Neki pirinač sa pečurkama, i šargarepe u bešamelu...Super je
Fali neko meso, pa ću da ispečem kobasicu neku sa krompirom...
znam da ću teleću čorbicu sigurno da napravim, za ostalo ne znam, jer ne znam ko će sve danas uopšte biti kod kuće![]()
где си пошла с крмељиве очи
grčka musaka
pfff....danas sam pravila: gibanicu, pohovane bukovače, paprike u bešamelu i pileći file sa slaninicom i prazilukom, punjene paprike za sutra....i salata od paradajza....htela sam i pitu od bundeve da ispečem, ali me je mrzelo, sutra ću![]()
žuta boranija sa paprikama i paradajzom i vekna od mesa![]()
osim kafe, neću ništa, majke mi...
pita od bundeve i uštipci sa sirom.
ništa posebno, čorba od paradajza i ispekla sma krompire u rerni...zelena salata, eto![]()
špagete sa milaneze sosom
pripremila sam spanać, ispržila svežu slaninu na roštilju za teodoru i mene i belo pileće za simonidu i lelemooda, ispekla somborke na ulju...eto. sad pravim sutlijaš![]()
videh da je anđa pravila slatki kupus, pa ću i ja to danas...nismo baš dugo to jeli![]()
batačiće sam ubacila u rernu, onako ih lepo posula vegetom i origanom, obarila krompir, prelila ga maslinovim uljem i ruzmarinom i morskom solju, napraviću sos od mirođije i izdinstala sam neku frikomovu zlatnu mešavinu (grašak, šećerac, šargarepa) za desert kantica eurokrema![]()
krčka se sarma![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
bela pileća čorbica i paprike u bešamelu, čini mi se poslednji put ove sezone....paradajz salata.
musaka od patlidžana, kupus salata.
pileći paprikaš
пилетина у воку са поврћем (празилук, црвени лук, паприка, шаргарепа, целер) и шампињонима.
ništaostalo je paprikaša taman za jednog da lepo jede, a mala i ja ćemo se snaći sa sendvičima
![]()