devojkama piletina u voku sa različitim povrćem, a nama matorima čorba od narandžaste leće. salata - turšija.
devojkama piletina u voku sa različitim povrćem, a nama matorima čorba od narandžaste leće. salata - turšija.
где си пошла с крмељиве очи
danas će biti škarpina u belom vinu i krompir sa ruzmarinom, zaslužila sam da se častim dobrim ručkom....
paradajz čorba, punjene suve paprike (posna varijanta), restovan krompir, salata od cvekle i rena...i imamo ''medeno srce'' od sinoć.
divan đuveč (posni), devojkama sam dodala grilovanu piletinu, ima salate od cvekle, somborki...
evo završavam pitu od kupusa![]()
samo čorbica od šargarepe i praziluka, devojke su jele van kuće.
svako normalan na mom mestu bi kupio kupus i napravio sarmu, ali ja sam spazila paprike, i tako... biće punjene paprike danas i sutra![]()
lelemood i ja smo klopali čorbu od sočiva, devojkama sam spremila pohovane šnicle i krompir salatu.
zamalo da ostanem bez ručka za danas, morala sam da sakrijem paprike na kraju![]()
sinoć sam prigotovila prebranac, ali tako što sam i paprike iz turšije napunila njime pa se sve onako lepo ukrčkalo u rerni....a ćerkama su ostale šnicle od juče...![]()
biće slatki kupus za dva dana![]()
evo, došla sam sa pijace....kupila šnicle šarana, pastrmku, oslića za sutra...dakle samo dodajem krompir danas i marinadu...i posle odoh kod frizera![]()
klopala sam van kućea moji imaju restlove od juče
p.s. moram da kažem da je pita od suvih šljiva sa čokoladom odličnarecept je na temi sa posnim poslasticama.
kuvam supicu od celera i šargarepe, napunila sam šampinjone (treba da ih zapečem u rerni), krompir salata, pohovane lignje, kolač od jabuka me čeka posle zapecanja šampinjona....imam neke goste (veoma drage), pa hoću da bude lepa trpeza....biće i salate od cvekle.
đuveč sa šampinjonima (posna varijanta), a devojkama dodala teleće šnicle uz đuveč.
imam oslića u zamrzivaču, dodaću krompir salatu kad dođem, neku marinadu...vino ....
losos-pastrmka u belom vinu, bareni krompir sa blitvom....
stavih posnu sarmu da se krčka, imaćemo lelemood i ja za par dana..a devojkama će biti spremljena teletina u voku, samo neka kažu kad....to mora baš toplo da se jede.
vrat i naokolo krompir, kupus salata